‘Tko radi za Ikeu, može biti siguran da će mu novac biti lako dostupan. No, Ikea je vrlo zahtjevna’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Tko radi za Ikeu, može biti siguran da će mu novac biti lako dostupan. No, Ikea je vrlo zahtjevna’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

To je istina, tko radi s IKEA-om definitivno ima posla ‘preko glave’, a računica je jako upitna. Oni pored iznimne kvalitete zahtijevaju i visoke proizvodne kapacitete, u koje su spremni i ulagati. Kada jednom prođete njihov filter i usvojite stroge zahtjeve kvalitete i popratne procedure, onda vas pomalo počnu ‘krcati’ sa sve većim narudžbama u sve kraćim rokovima. E onda kada vide da udio njihovih proizvoda u proizvodnom asortimanu dobavljača prelazi određeni postotak, onda su sigurni da je isti ovisan o njima i počnu smanjivati cijene, koje su ionako na granici isplativosti, jer inače neće potpisati ugovor u početku. Sve navedeno je provjerena stvar jer smo proizvodili dijelove (cijevi, profili) za sklopove koje finaliziraju njihovi direktni dobavljači, odnosno naši kupci. U Istri također postoji njihov direktni dobavljač, koji proizvodi čelične košare za njih.

[emo_mrgud]

a da poslovni počne ovako reklamirati domaće firme ?
ovako ste pisali i o novom uvozniku za MB ! pa dajte stavite nekog ko proizvodi nesto u RH, na naslovnice ili vam naši ne placaju za razliku od ovih !!!

New Report

Close