Tko je Kristijanu omogućio da dobije 60.000 kn mjesečno?

Naslovnica Forum Komentari članaka Tko je Kristijanu omogućio da dobije 60.000 kn mjesečno?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovakve epizode potvrđuju potrebu za Udrugom Franak i njezinim inačicama u svim segmentima društvenog života u Hrvatskoj. Podobni se međusobno časte na teret građana.

Zar je iz Zakona o radu izbrisan članak koji govori da se pravo na otpremninu stječe tek nakon 2 godine rada? Tko krši taj Zakon? Država?

Ma političari te orpremnine kao i sve drugo podjele s primaocem. Nijedan poznatiji političar ili gradonačelnik očito ne živi od place koje se kreću od 14-20 tis kN a imovina im je svima multimilijunska.

H D Z , tko drugi. To što SDP.ovci ne stignu izmjenjivati sve
gluposti , to je problem vremena , a ne volje …..naravno, da će
svakom slijedećem skresati primanja.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Maras predložio , Milanović naredio Lalovcu da potpiše ugovor a Kristijan ih naguzio.

60,000kn…vaaaauuu, koja vrtoglava cifra…taj mora da je neki krupni kapitalist.

Nije problem sto je drzava po-ne-zna-koji-put dokapitalizirala Petrokemiju 2013g, a ova je otad sprzila par stotina milijuna kuna. To nije problem jer Petrokemija je nase nacionalno blago. Al je veliki problem kad ministar spizdi 3,000 kuna na odlazak na skijanje-pa se o tome pise danima jer to je hrvatima jako jako vazno (otprilike kao i severinini selfiji ili rozgina proljetna minica).
Nije problem odustat od koncesije za autoceste i placat 50 milijardi kuna u narednih 15g, problem je u par stotina tisuca kuna koji su placeni financijskim savjetnicima (tih par stotina tisuca medijski naraste u nekoliko stotina milijuna jer tako je rekao neki sindikalac, a sindikalac sigurno zna jer obicno ovi jako pametni zavrse u sindikatu).
Nije problem imati rafinerije s kapacitetom od 6m tona iako je potraznja manja od 3m tona, jer se naravno radi o strateski vaznom nacionalnom bla bla…itd. Boga ti dragog, ima li neko strateski vazno nacionalno sr*nje a da ostvaruje profit?
Dakle, nije neki problem ulupat cca 30% javnog duga u raznorazne petrokemije, hpb-ove, brodogradilista, airlines-e, autoceste i druge ‘strateski’ vazne luzere, problem je 60,000 kikirikija (pa moja frendica s faksa u Rothschildu zaradi 60,000 mjesecno, a ima tek 25g i diplomirala je prije 3g).

Opcenito govoreci, rad se placa, kvalitetan rad se jos vise placa.
Da bi privukao nekog u drzavni sektor, moras mu ponuditi vise nego sto zaradjuje u privatnom sektoru. Jer, tko bi normalan presao u javni sektor za manja primanja i jos imao budalu tj drzavu za vlasnika? Nitko, prelaze uglavnom tzv underachieveri tj ispodprosjecni. A oni vas na kraju puno vise kostaju od ovih astronomskih 60,000…

New Report

Close