Kupac/i ne prelazi cijenu od 230 kn….da to nije možda otkupna cijena s kojom gospoda misle izaći van…
Molim da se ovaj post ne smatra kao nagovor na kupnju, jer je ovo čisto nagađanje….
Kolega snjegović a da ja sutra počistim ask Sve do većih naloga od 500 kn onda bi izlazna cijena bila 500 ?
Tik tak tik tak. 5 tjedana još. Jedva čekam 1.7. moraju se oglasiti ili zasipamo mailovima.
A netko je htio kupiti Za 100 000 kn pa se povukao. Iako mislim da lagano gricka malo po malo. U tišini se skuplja.
Tik tak tik tak. 5 tjedana još. Jedva čekam 1.7. moraju se oglasiti ili zasipamo mailovima.
A netko je htio kupiti Za 100 000 kn pa se povukao. Iako mislim da lagano gricka malo po malo. U tišini se skuplja.
smješne teorije jarane moj,,,tako ko i ti mudrovali su na dlkv,,,te će ponuda po 8 te če po 10 ,,ma ne po 20 a na kraju je cjena pala na 1 kn,,,pazite se ovdje istog scenarija jer ovi vam javnu ponudu iznad 100 kn dat neče
@jaro. Točno kolega. Mogu dat 100 kn. No ostalih 35% to neće prihvatiti. Jako se pazim dionica gdje većinski jedan ima preko 50%. To vam je slučaj sa dalekovodom. Konsolidator 60%. Kod tehnike je stvar malo složenija i drugačija – 3 povezane osobe i jedna firma imaju 35%. Što sam odavno primijetio. Dakle. Ostalih 65 dovoljno da sruši bilo koju odluku.
potvrđen PSN!
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/potvrdena-predstecajna-nagodba-tehnike-20210525
pravomoćno! :)))
Dali je ponuda vazeca ili ne odlucuje HANFA a ne ostali dionicari drustva. Njima samo preostaje dali zele svoje dionice po toj cijeni prodat ili ne.
Tehnika ce svoju “snagu” pokazat vec na prvom tromjesecju nakon psn tj dali ispunjava sto je obecala ili ne..ako bude ne..by.by.
Tehnika je vec do sad akumulirala preko 400 mil kuna zadrzanog gubitka ili vise od 2000 kn po dionici …. Sta mislis tko bi to trebao platit ?
Da bas nije usporediva sa Dalekovodom
Pozdrav