Nekako mi najviše smrdi da bi na 3300 ili nešto niže mogli dotaknuti dno. I onom klinu je tu negdje vrh.
Inače redovno vas pratim i samo nastavite [thumbsup]
crveni vrh tri još visi…
jer postoji mogućnost ekstenije 3. podvala.
Croman: ” vlad1111: ” nismo odradili niti vrh 3… ” @vlad Ako nisam vidio krivo, ti upotrebljavas moje prijasnje analize.Molim te ne cini to… Intraday i EOD se ne mogu mjesati.A moje intraday analize vi ne mozete ciniti…u svakom slucaju ne pod istim uvjetima kao ja. tako da nemas nista od toga …samo mjesas ljudima misli sa tvojim sa pogadanjem ” Kolega znam da si već rekao da nećeš pisati, al može ipak osvrt na CROBEX…nazire li se dno ipak ili još treba pričekati?
Zadnji EOD podaci ne pokazuju jos na Dno ! (zadnji to jest od petka)
Intraday bi se trebao imati od ATH do danas za dat eksaktniju prognozu (ono sto ja imam daje samo daytrading pogled ali sa EOD daje opet sliku za orijentaciju)
Nasdaq i Svedski Omx ne pokazuje na dno.(o njima sam isto pisao prije)
Za Nasdaq sam toliko pisao da mi je dosadilo(onaj ko je citao moje poruke zna o kome nasdaq nivou mislim)
To je sve…sretno
Croman previše uspoređuje crobex s nasdaqom.
Zadnje vrijeme baš i nemaju veze jedan s drugim.
Jedino ako sada grobex ne povuče nasdaq…
Croman previše uspoređuje crobex s nasdaqom. Zadnje vrijeme baš i nemaju veze jedan s drugim. Jedino ako sada grobex ne povuče nasdaq…
Ja govorim o psiholoskom parametru. Dok Nasdaq pada i dok postoji psiholski strah kod ulagaca ni Crobex nece na gore(rast)
Ja znam i vidim i pratim i Nasdaq i Crobex (iz tehnickog pogleda) .
To su dve razlicite burze …ali ima jedna stvar sto je ista za oba dve …psihologija trgovanja= EWT
ne kužim kako ovaj šta uspoređuje crobex sa nsdaqom opće to radi
kada su neusporedivi , to je kao da uspoređuješ kruške i jabuke , jeina dodirna točka
im je da su voće tako i ovima da su indexi.
ne kužim kako ovaj šta uspoređuje crobex sa nsdaqom opće to radi
kada su neusporedivi , to je kao da uspoređuješ kruške i jabuke , jeina dodirna točka
im je da su voće tako i ovima da su indexi.
ako ne kužiš onda ni ne moraš kužit
ne kužim kako ovaj šta uspoređuje crobex sa nsdaqom opće to radi kada su neusporedivi , to je kao da uspoređuješ kruške i jabuke , jeina dodirna točka im je da su voće tako i ovima da su indexi.
Imao si 6 minuta da pokusas razumit moju poruku ali nista od toga….
treba jos puno edukacije hrvatskim dionicarima a ne samo o stoplossu kao sto pise onaj iz Hanfe
Da li novi nagli padovi Crobexa šire klin, te će se vrhovi spojiti kasnije nego što se prvobitno predviđalo? Nešto kao:
doodd:
”
ne kužim kako ovaj šta uspoređuje crobex sa nsdaqom opće to radi kada su neusporedivi , to je kao da uspoređuješ kruške i jabuke , jeina dodirna točka im je da su voće tako i ovima da su indexi.
”
Imao si 6 minuta da pokusas razumit moju poruku ali nista od toga….
treba jos puno edukacije hrvatskim dionicarima a ne samo o stoplossu kao sto pise onaj iz Hanfe
to nisu opće isti indeksi to je thnološki index razulješ a crobex je index cjelokupne jedne burze