nismo odradili niti vrh 3…
Ako nisam vidio krivo, ti upotrebljavas moje prijasnje analize.Molim te ne cini to…
Intraday i EOD se ne mogu mjesati.A moje intraday analize vi ne mozete ciniti…u svakom slucaju ne pod istim uvjetima kao ja.
tako da nemas nista od toga …samo mjesas ljudima misli sa tvojim sa pogadanjem
vlad1111: ” nismo odradili niti vrh 3… ” @vlad Ako nisam vidio krivo, ti upotrebljavas moje prijasnje analize.Molim te ne cini to… Intraday i EOD se ne mogu mjesati.A moje intraday analize vi ne mozete ciniti…u svakom slucaju ne pod istim uvjetima kao ja. tako da nemas nista od toga …samo mjesas ljudima misli sa tvojim sa pogadanjem
Kolega znam da si već rekao da nećeš pisati, al može ipak osvrt na CROBEX…nazire li se dno ipak ili još treba pričekati?
Nije ni cudo da sam napustio ovaj forum.
[lol]
vlad1111: ” nismo odradili niti vrh 3… ” @vlad Ako nisam vidio krivo, ti upotrebljavas moje prijasnje analize.Molim te ne cini to… Intraday i EOD se ne mogu mjesati.A moje intraday analize vi ne mozete ciniti…u svakom slucaju ne pod istim uvjetima kao ja. tako da nemas nista od toga …samo mjesas ljudima misli sa tvojim sa pogadanjem
koristio sam tvoj graf od 09.04.
na njemu je, sada je očito, pogrešno označen ljubičati vrh (3).
i, kao što vidiš, nismo otišli do 3600, kako si rekao u petak.
vlad1111: ” uuuups, griješka na posljednjem grafu. ” @vlad Ne moze se pogadati kao sto to ti cinis. Ne mozes radit (drugima) analize.Mjenajat ovde pa tamo…to ne ide. Nije ni cudo da sam napustio ovaj forum.
griješku sam uočio prije nego što si ti postao.
u brzini sam zaokružio krivu trojku, nisam nasumce pogađao.
odrađujemo ekstenziju vala (3).
dakle, do točke (2) zadnji graf bi mogao biti ok.
Croman: ” vlad1111: ” uuuups, griješka na posljednjem grafu. ” @vlad Ne moze se pogadati kao sto to ti cinis. Ne mozes radit (drugima) analize.Mjenajat ovde pa tamo…to ne ide. Nije ni cudo da sam napustio ovaj forum. ” griješku sam uočio prije nego što si ti postao. u brzini sam zaokružio krivu trojku, nisam nasumce pogađao.
Pokazi tvoj novi 60-intraday sa istim uvjetima sto sam ga ja stvorio..to je ok
Inace se varas kad cinis sto cinis.ne mozes stvrati hybrid…vlad…a bas to cinis