Nisam vidio kad si stavila graf. Moj tim za financijska ulaganja je uočio šampon još puno prije tebe, a čak sam ga i ja uočio u isto vrijeme neovisno o njima. Brankice hebemu miša pa kaj je ekipa na američkim forumima morala pročitat tebe ovdje da bi skužili šampon? E sad… što dulje oni trkeljaju oko neklajna to ti se više kompromitira obrazac jer je to sve manje šampon a sve više EKG na ravnoj crti.
AIG?
Nisam vidio kad si stavila graf. Moj tim za financijska ulaganja je uočio šampon još puno prije tebe, a čak sam ga i ja uočio u isto vrijeme neovisno o njima. Brankice hebemu miša pa kaj je ekipa na američkim forumima morala pročitat tebe ovdje da bi skužili šampon? E sad… što dulje oni trkeljaju oko neklajna to ti se više kompromitira obrazac jer je to sve manje šampon a sve više EKG na ravnoj crti.
AIG?
Baš bi voljela čuti kad ste to vi puno prije mene uočili H&S, kojeg datuma.Mislim da bi svima to bilo interesantno za doznati.
Bilo kakvo trkeljanje oko neklajna meni ne kompromitira obrazac sve dok je ispod, gospon guverner.
A kaj vam je ovo AIG?
http://daytradingstockblog.blogspot.com/
Evo za one koji kuže engleski, šta ameri prognoziraju za sebe……ako moderator ne premjesti post [undecid]
AIG?
Baš bi voljela čuti kad ste to vi puno prije mene uočili H&S, kojeg datuma.Mislim da bi svima to bilo interesantno za doznati.
Bilo kakvo trkeljanje oko neklajna meni ne kompromitira obrazac sve dok je ispod, gospon guverner.
A kaj vam je ovo AIG?
[/quote]
CIT Group, Chevron, AIG, Shaw Group, Yahoo are among big market movers Friday
http://biz.yahoo.com/topic/us-markets/
Ja ne kuzim ove ljude na tehnickoj…..ko kaze da idemo dole????!! Po kojoj to logici…kad grafikon
lijepo govori suprotno….zdravoseljacki.Nista ne znam objasniti…i to su mi spanska sela…ali
sentiment je drukciji , kuzite..?
Amerikanci za sad idu gore,i onda se odbiju od donje crte vrata,pa onda možda pokušaju ponovno,pa ćemo tek onda znati.
SPX.Cijena tri dana ispod neklajna onog H&S kojeg sam uočila.Što se mene tiče to je potvrđen H&S i to bi bilo to.
Ako pogledamo indikatore, oni su dali sell signale.Imamo čisti sell na PPO,RSI je pao ispod 40 a CMF je pao u negativu.Zaokružila sam vam da vidite da su u 10. mjesecu 2008. indikatori dali isti sell signal.
Prvi target 845
meni se isto cini da je ovo gotova stvar.
1. imamo nizi vrh i nize dno.
2. probijen ne neck line i cini mi se da ovo ne ide brze dole samo zbog pozitivne divergencije koju sam oznacio.
3. volumeni na ramenima i glavama se slazu po teoriji o H&S, opadajuci prema desno…
4. a na CMFu se prije svakog veceg pada pojavljivao odlazak u negativni teritorij – oznaceno…
Ja ne kuzim ove ljude na tehnickoj…..ko kaze da idemo dole????!! Po kojoj to logici…kad grafikon
lijepo govori suprotno….zdravoseljacki.Nista ne znam objasniti…i to su mi spanska sela…ali
sentiment je drukciji , kuzite..?
da… ali to ne funkcionira tako.
bitno je sto ce profesionalni kapital napraviti a ne mali prdonje koji se oslanjaju na "sentiment".
kuzis?
SPX.Cijena tri dana ispod neklajna onog H&S kojeg sam uočila.Što se mene tiče to je potvrđen H&S i to bi bilo to.
Ako pogledamo indikatore, oni su dali sell signale.Imamo čisti sell na PPO,RSI je pao ispod 40 a CMF je pao u negativu.Zaokružila sam vam da vidite da su u 10. mjesecu 2008. indikatori dali isti sell signal.
Prvi target 845
meni se isto cini da je ovo gotova stvar.
1. imamo nizi vrh i nize dno.
2. probijen ne neck line i cini mi se da ovo ne ide brze dole samo zbog pozitivne divergencije koju sam oznacio.
3. volumeni na ramenima i glavama se slazu po teoriji o H&S, opadajuci prema desno…
4. a na CMFu se prije svakog veceg pada pojavljivao odlazak u negativni teritorij – oznaceno…
[/quote]
Tigruse tebi se cini? Za ovo evo ti čisti kec.
Nacrtao si savršeni H&S i ne znaš po tehničkoj onda odrediti target?
Jel ti radiš po tehničkoj ali zdravo seljački?
Evo ti zadatak. Odredi target H&S-a, kojeg si si savršeno nacrtao na svom grafu.
@quo vadis
napisao sam: "meni se isto cini da je ovo gotova stvar."
zbog toga sto su stranicu ranije lametirali o tome kako se ovaj HS mozda nece ispuniti jer ga "cijeli svijet vidi".
mislim da bi trebao sada ispraviti 1% u 100% jer se na burzi ne smije nista uzimati kao gotova stvar.
i ovo : "cini mi se" je jako puno.
kapisi?
kapisi stari. Da budeš još sigurniji trebaš znati, da su amerikanosi na 930 i kusur završili 4. val. Sada furamo dole sa peticom. Kapisi? Gotova stvar. Target držim za sebe, odnosno vlad je to već davno uočio i stavio ga na topic.