Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam vidio kad si stavila graf. Moj tim za financijska ulaganja je uočio šampon još puno prije tebe, a čak sam ga i ja uočio u isto vrijeme neovisno o njima. Brankice hebemu miša pa kaj je ekipa na američkim forumima morala pročitat tebe ovdje da bi skužili šampon? E sad… što dulje oni trkeljaju oko neklajna to ti se više kompromitira obrazac jer je to sve manje šampon a sve više EKG na ravnoj crti.

AIG?

I'LL BE BACK

Nisam vidio kad si stavila graf. Moj tim za financijska ulaganja je uočio šampon još puno prije tebe, a čak sam ga i ja uočio u isto vrijeme neovisno o njima. Brankice hebemu miša pa kaj je ekipa na američkim forumima morala pročitat tebe ovdje da bi skužili šampon? E sad… što dulje oni trkeljaju oko neklajna to ti se više kompromitira obrazac jer je to sve manje šampon a sve više EKG na ravnoj crti.

AIG?

Baš bi voljela čuti kad ste to vi puno prije mene uočili H&S, kojeg datuma.Mislim da bi svima to bilo interesantno za doznati.
Bilo kakvo trkeljanje oko neklajna meni ne kompromitira obrazac sve dok je ispod, gospon guverner.
A kaj vam je ovo AIG?

http://daytradingstockblog.blogspot.com/
Evo za one koji kuže engleski, šta ameri prognoziraju za sebe……ako moderator ne premjesti post [undecid]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

AIG?

Baš bi voljela čuti kad ste to vi puno prije mene uočili H&S, kojeg datuma.Mislim da bi svima to bilo interesantno za doznati.
Bilo kakvo trkeljanje oko neklajna meni ne kompromitira obrazac sve dok je ispod, gospon guverner.
A kaj vam je ovo AIG?
[/quote]

CIT Group, Chevron, AIG, Shaw Group, Yahoo are among big market movers Friday
http://biz.yahoo.com/topic/us-markets/

Remi Gaillard

Ja ne kuzim ove ljude na tehnickoj…..ko kaze da idemo dole????!! Po kojoj to logici…kad grafikon
lijepo govori suprotno….zdravoseljacki.Nista ne znam objasniti…i to su mi spanska sela…ali
sentiment je drukciji , kuzite..?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Amerikanci za sad idu gore,i onda se odbiju od donje crte vrata,pa onda možda pokušaju ponovno,pa ćemo tek onda znati.

SPX.Cijena tri dana ispod neklajna onog H&S kojeg sam uočila.Što se mene tiče to je potvrđen H&S i to bi bilo to.
Ako pogledamo indikatore, oni su dali sell signale.Imamo čisti sell na PPO,RSI je pao ispod 40 a CMF je pao u negativu.Zaokružila sam vam da vidite da su u 10. mjesecu 2008. indikatori dali isti sell signal.
Prvi target 845

meni se isto cini da je ovo gotova stvar.
1. imamo nizi vrh i nize dno.
2. probijen ne neck line i cini mi se da ovo ne ide brze dole samo zbog pozitivne divergencije koju sam oznacio.
3. volumeni na ramenima i glavama se slazu po teoriji o H&S, opadajuci prema desno…
4. a na CMFu se prije svakog veceg pada pojavljivao odlazak u negativni teritorij – oznaceno…

Ja ne kuzim ove ljude na tehnickoj…..ko kaze da idemo dole????!! Po kojoj to logici…kad grafikon
lijepo govori suprotno….zdravoseljacki.Nista ne znam objasniti…i to su mi spanska sela…ali
sentiment je drukciji , kuzite..?

da… ali to ne funkcionira tako.
bitno je sto ce profesionalni kapital napraviti a ne mali prdonje koji se oslanjaju na "sentiment".

kuzis?

SPX.Cijena tri dana ispod neklajna onog H&S kojeg sam uočila.Što se mene tiče to je potvrđen H&S i to bi bilo to.
Ako pogledamo indikatore, oni su dali sell signale.Imamo čisti sell na PPO,RSI je pao ispod 40 a CMF je pao u negativu.Zaokružila sam vam da vidite da su u 10. mjesecu 2008. indikatori dali isti sell signal.
Prvi target 845

meni se isto cini da je ovo gotova stvar.
1. imamo nizi vrh i nize dno.
2. probijen ne neck line i cini mi se da ovo ne ide brze dole samo zbog pozitivne divergencije koju sam oznacio.
3. volumeni na ramenima i glavama se slazu po teoriji o H&S, opadajuci prema desno…
4. a na CMFu se prije svakog veceg pada pojavljivao odlazak u negativni teritorij – oznaceno…

[/quote]

Tigruse tebi se cini? Za ovo evo ti čisti kec.

Nacrtao si savršeni H&S i ne znaš po tehničkoj onda odrediti target?

Jel ti radiš po tehničkoj ali zdravo seljački?

Evo ti zadatak. Odredi target H&S-a, kojeg si si savršeno nacrtao na svom grafu.

@quo vadis

napisao sam: "meni se isto cini da je ovo gotova stvar."
zbog toga sto su stranicu ranije lametirali o tome kako se ovaj HS mozda nece ispuniti jer ga "cijeli svijet vidi".

mislim da bi trebao sada ispraviti 1% u 100% jer se na burzi ne smije nista uzimati kao gotova stvar.
i ovo : "cini mi se" je jako puno.
kapisi?

kapisi stari. Da budeš još sigurniji trebaš znati, da su amerikanosi na 930 i kusur završili 4. val. Sada furamo dole sa peticom. Kapisi? Gotova stvar. Target držim za sebe, odnosno vlad je to već davno uočio i stavio ga na topic.

bas me zanima kako ce na US uticati to sto je GM izasao iz stecaja dva dana prije cryslera sto bi znacilo da su oba izasla,tj. sta tehnika veli na to…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

New Report

Close