Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Tečaj eura na bankomatima je 6,9963 kune

Naslovnica Forum Komentari članaka Tečaj eura na bankomatima je 6,9963 kune

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ako se ne varam, u toj divnoj uredjenoj zemlji je provizija u mjenjacnicama i 10 %, tako da i nije lose prošla! jeli bi i jedan novinar u nizozemskoj i saslusa naseg turista, a ne da bi napisa nesto na svim portalima u hrvatskoj !
ali da nebi bilo da branim legalnu pljacku, gade mi se svi koji tako rade(kradu).

Lopovska država. Da, prije par mjeseci sam bio i ja u Makarskoj. Ujutro je radilo par mjenjačnica i sve su po dogovoru imale tečaj + davanja + proviziju = 720kn
Lopovi.
Ministre Lalovac, tjerajte tu bandu u zatvor.

Opasna praksa koja bi mogla unistiti ugled zemlje kao turisticke destinacije. Regulator opet zakazao. Nije prvi put

o tome vam ja tu trubim već godinama, nije to nikakvo pranje niti lopovluk banaka nego je kuna podcjenjena u odnosu na euro

po nekim mojim komparacijama kao inflacije, cijeni rada, energenata, kupovne moći, cijenama u trgovini na malo, i sl, i ovih 7kn za euro je napuhano, realni tečaj bi trebao biti negdje oko, pa i ispod 6kn za eur [emo_cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

taj bankomat će i lopovi izbjegavati, čim ga orobiš na gubitku si zbog tečaja

Deru banke kao tapkaroši koji prodaju devize na crno. Ali one to rade u rukavicama u staklenim zgradama i sa odijelima, pa su neki zavedeni.

To je legalni lopovluk i lihvarenje

o tome vam ja tu trubim već godinama, nije to nikakvo pranje niti lopovluk banaka nego je kuna podcjenjena u odnosu na euro… realni tečaj bi trebao biti negdje oko, pa i ispod 6kn za eur [emo_cool]

[emo_palacg]
Slažem se.
Dosta je toga da moramo toliko puno Kunica dati za bezvrjedne Eure i Dolare.
Pa nemaju oni zlatnu podlogu.
Već imaju samo veću tiskaru.
[emo_plazi]

.

New Report

Close