T-HT ostao bez svoje optičke mreže

Naslovnica Forum Komentari članaka T-HT ostao bez svoje optičke mreže

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

to je katastrofalno treniranje strogoće na HT-u. Nitko ne brani drugima da ulažu u izgradnju optičke mreže.

Naivac!!


to je katastrofalno treniranje strogoće na HT-u. Nitko ne brani drugima da ulažu u izgradnju optičke mreže.

nitko ne brani drugima da ulažu u izgradnju optičke mreže osim HTa !
Uopće su napravili glupost što su prodali infrastrukturu umijesto da su je izdvojili u posebnu drž. tvrtku, tako da sada svako kučanstvo plaća porez HTu 55-75kn jer ima žicu do kuće [angry]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Kad kažu H-TK meni se i ovo malo kose digne na glavi. Što je tu hrvatsko ? Sve smo rasprodali i u tom T-comu, jedino što je hrvatsko, su kune hravatskih građana koje nam naplaćuju po astronomskim cijenama. To je lopovska firma, kao i ove druge, a sistem prevara i pljački je razrađen do u detalje. Najveća greška koju možemo napraviti je – potpisati s njima bilo kakav ugovor.
U slučaju potpisivanja ugovora, nevažno na koje vrijeme, mi smo dužni plaćati im ugovorenu tarifu taman da telefon isključimo. To mnogi ne znaju a to na njihovom ugovoru piše na zadnjoj strani – mikroskopski sitnim slovima. I ako se pobunimo oni samo kažu kako smo potpisali ugovor u kojem sve lijepo piše. I svi rade isto. Isti sistem ista pljačka. A u ovoj državi naći neku instituciju kojoj se požaliti je ravno utopiji. Svi znaju sve…..ali dok je ovaca za šišanje, jebe im se.

New Report

Close