Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Švedski premijer: Zašto u mirovinu sa 65? Treba potegnuti do 75!

Naslovnica Forum Komentari članaka Švedski premijer: Zašto u mirovinu sa 65? Treba potegnuti do 75!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo je članak za njuz.net

Ne znam za Šveđaane ali u Hrvatskoj je prosjećni životni vijek, po statistici Dzs za 2011, iznosio 72 godine

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Jel vam sada jasno da smo na referendumu trebali reći protiv ?

Mi smo u Hrvatskoj stvorili tako humano društvo da tko god hoće ode u penziju kad hoće .

Istina da nama u Hrvatskoj nisu velike mirovine , ali nije to važno .

Jedino je važno da se mirovina dugo prima .

.

mene ne zanima ni mirovina, ni posao. dokle postoji iti jedan sretnik koji živi od iznajmljivanja, tečajnih razlika, marže, pljačke, iznude, dobiti, dividende i sličnih blagodati civilizacije, zanima me samo da i ja mogu tako živjeti. kakav posao.. kakva mirovina..

Zašto u mirovinu sa 65? Treba p otegnuti do 75!
[bye]

OK .

nema problema, idemo u mirovinu s 75, potpisujem odmah, ali da mi se odmah ukine doprinos za mirovinsko . Da ga jebeš, ako do 75 godine ne ušparam ( ili umrem ) sam za još 5 godina, ubijte me . Ako živim dulje, ubijte me opet i tako sam za već za niš .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

OK .

nema problema, idemo u mirovinu s 75, potpisujem odmah, ali da mi se odmah ukine doprinos za mirovinsko . Da ga jebeš, ako do 75 godine ne ušparam ( ili umrem ) sam za još 5 godina, ubijte me . Ako živim dulje, ubijte me opet i tako sam za već za niš .

[thumbsup]

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

mene ne zanima ni mirovina, ni posao. dokle postoji iti jedan sretnik koji živi od iznajmljivanja, tečajnih razlika, marže, pljačke, iznude, dobiti, dividende i sličnih blagodati civilizacije, zanima me samo da i ja mogu tako živjeti. kakav posao.. kakva mirovina..

Upravo to .
Nitko nejde rado na posao , svi bi rado živjeli od rente .
Ali da bi to ostvario potrebno je raditi .
I zaraditi milion (1.000.000,00).
Kada zaradiš milion , netrebaš više raditi , možeš živjeti od rente .

.

@Pero7, jesi li siguran da je potrebno raditi ?
u zagrebu postoje zgrade stare preko 200 godina. u dalmaciji ćeš naći ljude da žive i renesansnim zgradama. a znamo koliko vrijedi kvadrat stana u zagrebu i u dalmaciji… dakle.. što bi trebao raditi ? uzmem ono što sam naslijedio i boli me briga.. ako nemam ništa naslijeđeno otmem…

@SergejSad,
nesmije se tuđe otimati !
ja imam traume iz djetinsta jer me je mama istukla kada sam otimao tuđe trešnje .
Zato sam ja morao raditi da bi zaradio prvi milion .

.

New Report

Close