Šveđani će Hrvatsku prijaviti Bruxellesu i Svjetskoj banci

Naslovnica Forum Komentari članaka Šveđani će Hrvatsku prijaviti Bruxellesu i Svjetskoj banci

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mi u realnom gospodarstvu isto uvijek vraćamo ponude ako ponuđači nisu na koverti napisali 100% točne podatke. Uopće niti ne gledamo što nam je ponuđeno, pod kojim uvjetima, da li je ponuđač kvalitetan itd… Nama su najbitnije formalnosti !!! Kvaliteta realizacije i dohodovnost nekog posla potpuno je nebitna jer mi u realnom sektoru ionako ne živimo od rezultata našeg rada…

I ti glupi šveđani: šta se javljaju u Hrvatsku na natječaje kad “ceo svet” zna da su namješteni… Zar ne vide da se “sav pošten svet” kolnio javljanja na natječaj…

detalj iz ovog natječaja je samo minijuaturna ilustracija izopačenog pravosudnog sustava u hrvatskoj, jer i suci u procesima tvrdi naglasak stavljaju na trivijalne birokratske stvari a u širokom luku zaobilaze najbitnije stvari, iako je jasno da oni ne bi trebali raditi kao lutke na navijanje, nego kao stručne osobe koje vrhunski poznaju zakone i najviše vode računa o bitnim svojstvima zakona.

i vidi vraga, takav naglasak na krajnjim trivijalnostima u pravilu ide na ruku kriminalcima, reketarima, političrarima, špekulantima.

novine su pune slučajeva gdje ljudi gube cjelokupnu imovinu zbog nekog trivijalnog propusta u ugovoru koji im je netko namjerno stavio da ih dovede u pravnu nejasnost, iako bi recimo britanski sudovi zbog takvih stvari u zatvor strpali odvjetnika ili javnog bilježnika.

u istu kategoriju spadaju bankovne ovrhe, praksa bankovnih ovrha je način da nam se kriminalne politično-pravosudno-bankarke klike smiju u lice. dužnik se bezbrižno šetka pun love dok banke skidaju gaće jamcima, toga sasvim sigurno nema nigdje u svijetu.

špijunčino, treba te za jaja objesit

Cookie Monster

Svedi mogu Hr prijaviti WTO i Briselu. Svjetsk abanka nema veze s ovim tenderom. Hr kao predpristupna zemlja mora davati tendere na Engleskom u formatu kako to zahtijeva EU i WTO. Ovo nije bio slucaj…Linica nije briga. Koja zemlja….

BigBoffin

New Report

Close