Sve niže i niže

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Sve niže i niže

Kvaliteta postova na ovom forumu je ravna kvaliteti nekom srednjoškolskom forumu.

Kako uopće i započeti kritiku? Dvije današnje rečenicu su prelile čašu. Prvo je netko okarakterizirao Hakelu kao vrhunskog investitora, a onda je Znanac nekog optužio za navlačenje.
Vjerujem da moderatori i administratori pročitaju glavninu poruka pa bi volio da mi navedu zadnji post koji je doista imao veze s investiranjem, odnosno neku kvalitetnu misao koja bi podigla opću razninu znanja.

Doista se čudim odogovornima na razini tolerancije prema članovima koji napišu 90% poruka dnevno. Koja je uloga Nathana47 ovdje? Zar vam nije žao što ovdje nema članova tipa majstora za FA kao što je recimo Erik s foruma MN? Ili filozofa tipa Jadran ili Presvetli? Za kojim bi se članom ovog foruma mogla otvorit tema Gdje je nestao XY? Za konkurentske forume vlada uvriježeno mišljenje kako su kontrolirani no 100% garantiram da se tamo u jednom danu napiše kvalitetnijih poruka nego što se je ovdje napisalo odkad je počela frka s PTKM.
A zašto je tako? Zato što drugdje nema šanse da bi se likovi tipa Znanac, Hakela, Nathan, Ivana7,… tolerali. Možda bi se njihovim banniranjem isprva i izazvala neka kvazibunica onih koji vode dosadne realne živote, ali te su mjere potrebna kako bi se povečala razina kvalitete i rasprava.

Kvazizajebancija tako spušta standarde i percepciju što znači kvalitetan post. Uvjeren sam da nakon tolike vladavine poglupljivanja večina članova ne bi znala prepoznat kvalitetan post te da ta večina ni u pravom (a kamoli virtualnom) životu ne zna voditi konstruktivnu raspravu.

Kritika nekoj firmi se percepira kao željom za dokupljivanjem, a hvala kao navlačenje.

Sit sam više što se nema muda stati tome na kraj.

All shipping lanes lead to China.

Pridružio bi se kritikama kolege toknezeva. Ovdje sam relativno novi jer sam od sličnih stvari pobjegao sa drugih foruma, te sad polako žalim što sam donio takvu odluku.
Nisam zagovaratelj cenzure i raznoraznih ograničenja komunikacije ali ovdje bi valjalo krenuti u akciju jer u protivnom će ovaj forum morati promjenit nazivnik, da nebi došlo do zabune novih potencijalnih korisnika.

potpisujem…

hrpa bezveznih članova, s još bezveznijim porukama…

uz to su još i nepismeni…

Slažem se, ni traga od starog i kvalitetnog foruma[smiley3]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

New Report

Close