Sudovi redom ruše rješenja Hanfe iz Samodolove ere

Naslovnica Forum Komentari članaka Sudovi redom ruše rješenja Hanfe iz Samodolove ere

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dali se to u Badelu dd kao obveznik preuzimanja pojavljuje bivši pravosudni dužnosnik Marijan Ruždjak, ili se radi o odvjetniku koji se je u zastupanju uprave Gradskih groblja očešao o “popularnu” cijenu grobnice na Mirogoju ????

To što Hanfa i Samodol gube sporove od tajkuna – ne znači da nisu radili po postojećem zakonu!? – naprotiv, sigurno je: da nisu iz hira zahtijevali preuzimanja (Belja, Badela…), već po zakonu i propisima.

Samodol je svojom bukom i samodopadnošću napravio puno štete! Maneken!

g. Pili, pitajte se ako su mali dionicari (u slucaju LRH) u krivu, kako to da im niti jedan sud ne daje pravo da pokazu to sto misle da je tocno.
Svi nas odbijaju (neki cak pod opravdanjem da nismo “zaintersirana strana” ?!) tako nam je u Hr zatvoren pravni put na SVIM sudovima.
Hanfa je samo mali dio te mafije. Sudovi su puno veći!
Ali vi ste dobili nalog da napšete članaka kako vam je glod rekao i to je isto u biti dio produžene ruke mafije.

pa nije bas ustavni sud maciji kasalj i toliko bezvezan, da ruši nešto što nema temelja……
hm ispada da je maneken samodol uvijek u pravu…a to nije bas tako..radio je zlobno, po direktivi šefova iz katačinčeve, za svoj probitak……….sve preko veza

i jako loše pravno je to odrađivao…a imao je i suradnika jakog …………

zato je bio bez posla dugo, skužila ga poslovna zajednica…pa je plakal da ga zaposle u holdingu a i tamo su skužili da problem, mutikaša i da ne zna raditi…..vec se sukobio a makar ima masnu placu tako da vise ne plače po holdingu da je bez kruha……iako se i tamo sa svima posvađao….i zar je takav neki stručnjak i principjelan

New Report

Close