‘Suci samovoljno i bez jasnih kriterija određuju odštete’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Suci samovoljno i bez jasnih kriterija određuju odštete’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da li je netko uopće razumio što hoće reći najveći stručnjak u osiguranju, kojem je specijalnost automobilsko osiguranje? Dobro su razumjeli, ali trebaju se iz štete naplatiti ne samo odbjetnici nego i policajci koji su na mjestu nesreće dali uputu kome se obratiti, liječnici koji će napuhati nalaze, odvjetnici koji će uzeti novce mimo tarife ili “kupiti” štetu. I tome nikad kraja u našoj uređenoj pravnoj državi.

Treba se naplatiti čitav lanac, ali osiguranja i dalje odlično zarađuju na sramotnim procjenama štete. Jadan je onaj kome osiguranje isplati štetu, a da nije u proces uveo odvjetnika. U Hrvatskoj jednostavno moraš uzeti odvjetnika, [url=”http://nocna-dostava.com/”%5Ddostaviti%5B/url%5D mu sve papire i nadati se da nema veze sa osiguranjima jer si popušio svaku nadu za poštenom naknadom.

Odvjetnici (Gulišija-e), profesori (Tipurić-i), liječnici (Šimić-i) i ….. pravo su cvijeće hrvatskog naroda !!!!

Ovaj članak je tipičan primjer procesa pritiska osiguranja na sudstvo, koji su samo jedna strana u postupku te predmetnim tablicama pokušavaju banalizirati i relativizirati ozljedu te patnju uslijed nastanka invaliditeta, pokušavaju se tehnički obračunati izmjena ulja sa transfuzijom ili zamjena poluosovine na automobilu sa ugradnjom umjetnog kuka na čovjeku ili pak gubitak oka sa gubitkom mobitela…

Niti jedna nezgoda nije ista i niti jedna osobe istu ozljedu ne proživljava isto te se niti ne oporavlja(ako) na isti način pa shodno tome niti posljedice ne mogu biti iste a osiguranja to pokušavaju relativizirati putem ovih novih tablica koje sudstvu i zakonodavstvu, već neko vrijeme, opkušavaju bezobrazno nametnuti kao jedini kriterij za obračun odštetnog zahtjeva.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close