Strane banke iz RH lani povukle 11 milijardi kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Strane banke iz RH lani povukle 11 milijardi kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

putuju milijarde … a mi raspravljamo jel prihod banaka iz naknade, zateznih kamata ili švicarca…

[emo_bijesan]

Hehehe…nekako mi se čini da će ovu igru banke izgubiti! 😉

nenaplativa potraživanja se ubrzano penju, ostat će bankama svakojake nevrijedne imovine

al bitno da se sustavno pljuca ljude koji se pokusavaju izvuci iz gliba zvanog CHF

free flow information

Koja šteta, umjesto da se taj novac u RH “vrti” ode on negdje drugo. Veliki porezi su ubili sve posovne prilike…..smanji bagro poreze…!!!

Država sanira banke i za kikiriki ih proda strancima. Zahvaljujući sprezi sa domaćim veleizdajnicima koji kroje zakone po njihovoj mjeri i koriste društvene resurse (policija) da bi otimali našu imovinu koju zatim transferiraju u matične države. Da bismo mi mogli funkcionirati, izdajemo obveznice koje te iste banke zatim kupuju od naše države našim otetim novcem i mi im na to plaćamo kamate.

Mora se priznati da glupljeg i naivnijeg naroda nema na kugli zemaljskoj.

lova izlazi jer tu nema zarade i odlazi tamo gdje je ima. U Češku, Poljsku, Tursku…to je tako kada si u dugoj recesiji i kad se ovdje ništa ne miče s mjesta. Nema tu velike matematike, lova se množi na plodnom tlu…

ulaskom u €U nema interesa niti jedne strane banke da posluje u Hrvatskoj, osim Ruskih i Čeških, čudno, dobro mi i stojimo kakva se ovdje ekipa sakupila i glumi bankstere

kad se vole igrati donošenja novih zakona svakih 15 dana, zašto ne donesu zakon kojim će guverner hnb i uprave centrala banaka koje posluju u hrvatskoj biti osuđeni na 20-40 godina zatvora ako se utvrdi da su lažno iskazali dobit zbog premalih rezervacija na kredite koje lažno prikazuju prvoklasnih a mahom su nenaplativi? to je najveća pljačka države, veća i od predstečajnih nagodbi i od privatizacije, ali neće biti sankcionirana dok narod ne izabere neku poštenu vlast, tj. dok se hdz-sdp ne makne sa scene.

itekako su imale interesa http://www.index.hr/vijesti/clanak/profesori-lovrinovic-i-jakovcevic-donosimo-vam-istinu-zbog-koje-nas-napadaju/797888.aspx a onaj Zelenko Vuk (isprdak Bohačeka) se propisno osramotio

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]


nenaplativa potraživanja se ubrzano penju, ostat će bankama svakojake nevrijedne imovine

neće bankama ostati ništa, one su ogromne profite već izvukle, mogu bankrotirati i sve će pasti na leđa štediša. u tome i jest kunst! i mega-kriminal koji bi se moralo odmah početi goniti. bitno je uspostaviti izravnu kaznenu odgovornost hnb-a i glavnih uprava u centralama banaka kako bi ih se spriječilo da ostanu bez obveza. banke u hrvatskoj su navikle na povlašteni status i gaženje naroda, i njihova taktika je dosta jednostavna “briga nas za krizu, mi uvijek hoćemo naš ekstra-profit u hrvatskoj i ako ga ne dobijemo odšetat ćemo i ostaviti sve dugove na građanima”, građanima u hrvatskoj koji se u biti vole patiti i trpjeti kako bi držali voljene partije hdz i sdp na vlasti.

Navodno da je robovlasništvo u Hrvatskoj ukinuto u 15 stoljeću ?

.

Bankari vode specijalni oblik.rata protiv hrvatske koji ubija doslovno kao granate i metak i jos i vise dakle Hrvatska nikako nije slobodna i suverena nego porobljena do poda da bi se tih lanaca oslobodili treba doci sppsobna i hrabra vlast koja ce vani naci jakog geopolitickog i strateskog partnera a to ocito nije EU jer nas EU porobljava i unistava od stoljeca sedmog dakle samo mudroscu partnerstvom i silom se mozemo rijesiti lopova i kriminalaca od kojih veci ne postoje na kugli zemaljskoj. Banke zbog nelegalne prodaje treba vratit u HR vlasnistvo eventuslno vratit kikiriki za sto su bile kupljene ali vjerojatno ni to necemo morati ker koliko znam banke su nelegalno prodane pa zreba to ponistiti a sve veleizdajnike koji su sudjelovali u toj i takvim prljavim veleizdajnickim poslovima treba pohapsiti i progoniti ih krivicno da plate vlastitom imovinom i zivota za svjesno i namjerno unistavanje RH.

New Report

Close