Strah među hrvatskim menadžerima

Naslovnica Forum Komentari članaka Strah među hrvatskim menadžerima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koja komedija, ne znam kako to drugačije nazvati. Ćaća Todorić i društvo vani, guštaju i uživaju a DORH ganja kooperante koji su ucijenjivani od strane Agrokora na navedeni modus operandi.

Molim da me netko demantira.

Nigdje zdrave pameti, evo ovdje piše da su dobavljači ušli u rat s Agrokorom oko duga pa su ove optužnice vjerojatno odgovor.

Vaš link …

Netko mora u zatvor da se DORH i USKOK mogu hvaliti i opravdati svoje postojanje. Pa pas Medo mora u zatvor! A vlasnici Mede na odmor na Maldive!

ispostavljali su račune za nepostoječu robu ili uslugu na osnovu kojih im je agrokor izdavao mjienicu koju su ovi naplačivali od banaka i zatim novac, umanjen za proviziju koja je iznosila i 20% predavala “ovlaštenoj osobi” iz agrokora…nego što je to nego kazneno dijelo krivotvorenje službene isprave radi ostvarenja nepripadajuće koristi u nesavijesnom gospodarskom poslovanju, pa ćak i pranje novaca… i trebaju odgovarati, oštetili su svoje tvrtkei dioničare i proračun, također su isti sebično podržali i lobirali za ramljaka i daličku te potpisali sve nakaradnosti lex agrokora, založili svu preostalu imovinu radi milijarde eura rollupa rusima i amerima da bi izvukli bjednih 60 miliona svoga, kako ga nazivaju, graničnog duga a kojega na kraju nisu niti naplatili… u svakoj uređenoj zemli bi takvi završili na robiji a jugi bi svi od reda po kratkom postupku bili upučeni na preodgoj na goli otok!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA


ispostavljali su račune za nepostoječu robu ili uslugu na osnovu kojih im je agrokor izdavao mjienicu koju su ovi naplačivali od banaka i zatim novac, umanjen za proviziju koja je iznosila i 20% predavala "ovlaštenoj osobi" iz agrokora…nego što je to nego kazneno dijelo krivotvorenje službene isprave radi ostvarenja nepripadajuće koristi u nesavijesnom gospodarskom poslovanju, pa ćak i pranje novaca… i trebaju odgovarati, oštetili su svoje tvrtkei dioničare i proračun, također su isti sebično podržali i lobirali za ramljaka i daličku te potpisali sve nakaradnosti lex agrokora, založili svu preostalu imovinu radi milijarde eura rollupa rusima i amerima da bi izvukli bjednih 60 miliona svoga, kako ga nazivaju, graničnog duga a kojega na kraju nisu niti naplatili… u svakoj uređenoj zemli bi takvi završili na robiji a jugi bi svi od reda po kratkom postupku bili upučeni na preodgoj na goli otok!

Ne radi se o tome je li kazneno djelo ili nije nego tko je sve u njemu sudjelovao? Kad se radi o “nepripadajućoj koristi” kako se navodi, onaj tko je imao najveću “nepripadajuću korist” prema dostupnim informacijama ne nalazi se u optužnici. Uostalom sve to je bila javna tajna i bilo je poznato i jednako protuzakonito i u vrijeme počinjenja i to kao nužan uvjet da bi se uopće moglo poslovati s Agrokorom, što je još teže kazneno djelo. Pa zašto pravna država nije reagirala tada? Ja znam zašto a mislim da i većina zna. Kasnije posljedice i milijunske štete možemo zahvaliti izostanku pravovremene reakcije. Zato ovo sad nije djelovanje pravne države nego njena imitacija.

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

Dobavljač je digao kredit kod banke koja nije smjela dati kredit Agrokoru. Dobavljač daje novac Agrocoru a za uzvrat dobiva mjenicu (klozet papir) koja je garancija da će novac vratiti. Dobavljač prodaje mjenicu faktoring kući ( onoj koju dotična banka osniva radi te pljačke) za 90% vrijednosti. Faktoring kuća ne može naplatiti mjenicu jer je Agrocor pao u dug pa naplaćuje istu od dobavljača. Dobavljač zbog toga pada u stečaj i sa mjenicom koja postaje klozet papir briše guzu.

Tko god pleše užičko ili kozaračko kolo mora nahebat!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

primjena u zdravstvu 1000 %….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close