Starta Pelješki most bez odobrenja BiH (objavljeno 24.10.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Starta Pelješki most bez odobrenja BiH (objavljeno 24.10.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatska se od susjednih zemanja nije zavadila još samo sa Mađarskom. Pametno nema šta!

kad su jedino mađari normalni susjedi, zar se ovo iz bivše jugo mogu nazvati susjedima, uostalom ako nas bosanci misle ucijenjivati treba im jasno u četri oka reči nijednu cestu koja če vas povezivati sa lukama na jadranu nečemo graditi, ako žele tako onda trebaju tako i dobiti, a ne zad se oni kapriciraju oko mosta koji nićemu ne smeta nego hoće da naši ljudi moraju ih Hrvatske u Hrvatsku ići sa putovnicom a oni opet da glume neku vlast nad nama e pa neće.

Nemoš vjerovat!!!! oni bi gradili most , pa to je strašno … bolnice nam izgledaju ko šupe a oni bi most gradii … HDZ su bahati lopovi, a ovi SDP bi nam uveo porez na kapital, kao da nismo dovoljno opterećeni porezima … o bože di ja živim

Cookie Monster

BiH konstantno podmeće nogu Hrvatskoj, bez obzira da li se radi o političkim ili ekonomskim pitanjima. Mislim da bi trebalo tražiti od BiH naknadu svih troškova vezanih uz vojne akcije oslobađanja Neuma i Bihaća, jer su sporazumi napravljeni sa Vojskom BiH, što je tada bila, a i sada je regularna vojska te države. S tim novcem onda subvencionirati gradnju mosta.

Koliko ja znam Italija nije dio bivše Juge, ali će ZERP da dovede Hrvatsku i Italiju ne u svađu, nego do totalnog prekida odnosa.

A za odgovor “ljigavcu”: Hiljade HR vojnika je prešlo u BiH (priznanje i Gotovine da je sa HR vojskom bio u BiH) što je više milijardi € štete koju HR treba da plati BiH-ni.
Ovako ćemo samo otići u ’91, TREBA GLEDATI KAKO ŽIVJETI DANAS I SUTRA, A NE SVAĐATI SE OKO JUČE. HRVATSKA JE JEDAN OD NAJLJEPŠIŠ ZEMANJA NA PLANETI (I BEZ DESNE OBALE UNE, PREVLAKE I ZERP-A) PA UŽIVAJTE U NJOJ A OVE PROBLEME RJEŠAVATA BEZ GRČA I MRŽNJE.

nema dado više jugoslavije i hrvatska nemora plačati izmišljene računie sad će tvoji bosanci veliki mrzitelji hrvatske i hrvata (ovdje izuzimam bosanske hrvate) morati živjeti od svog rada i od onoga što zarade i kako se organiziraju, a kako je to vidimo.
Zaboravio si da je hrvatska godinama hranila 300 000 bih izbjeglica a da bi bihač završio ko srebrenica da nije bilo hrvatske vojske, a za uzvarat hrvatska dobiva samo mržnju ljubomoru evo čak je i jedan most koji ničemu ne smeta problem, i čak se koriste i tlijanske pretencizje kao argumentacija protiv hrvata, talijanima zerp smeta jedino zato jer bi im ograničio lov ribe u hrvatskom gospodarskom moru.

ajoj, kako se živa diskusija razvije o političkim temama na inače tihom forumu…

a ekonomija nije ništa važna u ovoj temi? očito ne[smiley6]

New Report

Close