Srbija: Nikoliću 49,55 posto, različiti komentari Kacina i Swobode

Naslovnica Forum Komentari članaka Srbija: Nikoliću 49,55 posto, različiti komentari Kacina i Swobode

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kada Srbi izaberu deklarirane chede onda je to normalno i “za očekivati”.
Koda nas pobjedi neki Karamarko, koji je sve osim ustashe, i odmah ga se poistovjećuje s chedom Nikolilćem.
A pored toga bledi Jova “gonja” ustaške zmije i obećava povrat imovine koju nismo dužni ni po kojem zakonu vratiti … ali bilo bi lijepo, kažu oni koji bi je trebali dobiti.
Only in Croatia!

To sto je Nikolic cetnik (sto je) ne znaci da je Karamarko pozeljan i pozitivan. To sto je smrdljivi drot dosao na celo HDZ-a samo pokazuje stanje u toj stranci (mislim: u konkurenciji koju je imao – mislim da bi pobijedio i da je bio gluh i nijem). Karamarko je spijuncina, osoba koja je mijenjala kampove vec puno puta, osoba koja ne gleda u oci kad prica i ne pokazuje nikakve emocije, osoba o kojoj apsolutno nitko ama bas nista ne zna, osoba koja je okruzena mafijasima (samo pogledaj slike tko je oko njega, kakva lica), osoba koja je duboko povezana sa Ivom Sanaderom (koji ga je doveo za ministra policije). Jel’ ti trebam jos nabrajati? HDZ se izborom Karamarka opredijelio za imidz diletanta. Ta stranka je GAME OVER. Samo ti to jos ne kuzis. I nemoj molim te usporedjivati Hrvatsku i Srbiju jer to nije usporedivo: mi smo ipak daleko odmakli od nasih bizantinskih susjeda – ali prijetnja je jos tu – i predvodi ju Karamarko. To jednostavno nije dobar i iskren covjek: ne zavaravaj se. Samo ga pogledaj u oci i pitaj se sto osjecas. To ti je najbolji test!

Tomislav u Hrvatskoj , Tomislav u Srbiji .

Baš mi je darago da su i Srbi izabrali Hrvata , Tomislava .

Vidjeli Srbi da se u Hrvatskoj bolje živi pa se odlučili za Tomislava .

Tomislav je od prvog dana posve jasno , transparentno , najavio svoje stavove , a ne onaj drugi , s kojima se naši ljube , a onda on ispod stola …

Nije Hrvat ? Kako nije ?

Pa nebi se zvao Tomislav da nije Hrvat , Kad ste čuli da se koji Hrvat zove Jovica ?

.

@pero… slazem se. ovaj je izravan i neprikriven za razliku od prosloga, koji nije bio nista bolji samo je bio perfidniji!

vezano za "naseg tomislava"… nista bolji od ostalih. uveden je zakon da se svi djelatnici u skolama moraju prijavljivati kada dolaze i odlaze sa nastave da bi se nakon toga firma gorespomenutoga gospodina pojavila kao prodavac uredjaja koji upravo to rade.

New Report

Close