Spekulacije o prodaji podižu dionice Adrisa (objavljeno 14.03.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Spekulacije o prodaji podižu dionice Adrisa (objavljeno 14.03.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dragi Mario, ovakve gluposti mozes pisati kada ADRS bude recimo na 1000 i onda se pocne spekulirati o prodaji duhanskog dijela pa cijena skoci na 1200…. a ne kada je ADRS na trenutnoj cijeni i dalje najpodcijenjenija blue-chip dionica u Hrvata! Kada je ADRS onomad bio na 5500 bio je ispred ostalih dionica po pokazateljima i cijena se morala korigirati, no cijena je sada debelo preniska i veliki igraci to vide zato i ulaze s tolikim kolicinama u ADRS….

Raspirivanje maste ti je inace bilo kada je izasla najava o prodaji LURE Lactalisu pa je cijena sa visokih 650 odletila do 1200, zato se malo sredi prije nego sto opet napises neku ovakvu bljezgariju jer me kao dionicara ADRS-a vrijedjas!!

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Citat iz teksta glasi:

” Naravno, riječ je o prodaji duhanskog dijela businessa, i premda za sada priča nema nikakvih opipljivih temelja, a kamoli službene potvrde, usmena predaja je očito učinila svoje, raspirivši maštu ulagača. Doduše, novi je rekord, suprotno očekivanjima, ili barem željama, tijekom jučerašnje trgovine izostao, no za utjehu optimistima može poslužiti podatak kako se donja granica dnevnog raspona oscilacija, nakon više od 12 mjeseci, pomakla iznad ključne psihološke razine od 500 kuna. ”

U vezi Lure, procitajte tekst u razdoblju kad je Lactalis objavio da snima stanje u Dukatu (1.3. tocnije)

Dakle, citajte tekstove pazljivo i nemojte vrijeđati autore

New Report

Close