Slučaj Kupska hrvatska iznimka u odgovornosti za lošu gradnju

Naslovnica Forum Komentari članaka Slučaj Kupska hrvatska iznimka u odgovornosti za lošu gradnju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

KAKO SE GRADI KUPSKA TAKO SMO IZGRADILI I CJELU DRŽAVU-PA NIJE NIŠTA STRAŠNO ZA JEDNU ULICU KAD NAM SE URUŠAVA CJELA DRŽAVA.KOGA BRIGA????

OVO JE AGRESIJA GORA OD 91.

Ma ljudi pa zašto bi u Zagrebu bilo bolje nego okolo po Hrvatskoj. Zanimljivo je da se ime TEHNIKA d.d. uvjek spominje kod velikih infastrukturnih ili javnih poslova gradnje. U svim slučajevima se vrti tuđi novac i manipulira sa cjenama zemljišta i krajnjim cjenama gradnje. Direktor TEHNIKA d.d. Filip Filipec je očigledno čovjek koji vuče veze iz bivše države i koristi sve mogučnosti upravnog i pravnog aparata za ostvarivanje enormne zarade, a sve uz blagoslov lokalnih političkih močnika. Sve ovo je ništa prema tome što je TEHNIKA d.d. radila u gradu KUTINA. Zamislite da na tuđem zemljištu bez građevinske dozvole i suglasnosti vlasnika počnete graditi a nakon 5 godina i završite stambeno poslovnu zgradu. Sve to radite uz pomoč i suradnju s upravnim aparatom grada koji vrši pritisak na vlasnike parcela da se u bescijenje odreknu svog vlasništva a u korist TEHNIKA d.d. Unatoč svemu 1995 godine stanove iz tog bespravnog objekta gle čuda večinom kupuju MUP i MORH. Postoji postupak za isplatu odštete i uklanjanje objekta pošto isiti nema nikakve dozvole ali sve to traje 15 godina tjekom kojih TEHNIKA d.d. okreče novac koji je pokupila večinom od države a na štetu vlasnika zemljišta.
TEHNIKA d.d. umjesto da plati zemljište i odštetu za korištenje istog, pri čemu se o ostvarenoj dobiti od prodanih stanova i korištenju tog novca sve ove godine niti ne govori, tuži vlasnike zemljišta a sa ciljem da joj se dodjeli zemljište temljem nezakonite i nasilne gradnje.
Plačkaši banaka su idioti, zamislite situaciju u kojoj opljačkate banku, 15 godina vrtite novac od te pljačke a na kraju tužite tu banku i tražite da vam ta ista banka koju ste opljačkali plati odštetu i odrekne se opljačkanog novca.
Sve je moguče u RH.

New Report

Close