‘Situacija će u Hrvatskoj postajati sve gora, ali bogati pojedinci će kod nas dobro proći’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Situacija će u Hrvatskoj postajati sve gora, ali bogati pojedinci će kod nas dobro proći’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatska ima izuzetno veliki broj analitičara i dijagnostičara svih problema koje država, pa i mi građani imamo i s kojima se neuspješno borimo godinama. Sada, kada se uslijed korona situacije i potresa u glavnom gradu  sve negativno produbilo i pogoršalo, još nema na vidiku ekonomskog stručnjaka koji će iznaći barem jedno kvalitetno rješenje jednoga od problema.  I dalje se prognozira, predviđa, dijagnoze sve redom smlavljuju, bez nade i oporavka tog jadnog bolesnika koji se zove gospodarstvo. Hrvatsko gospodarstvo. Biti će dakle, gore a bogati pojedinci će biti bolje. Hoćemo li čuti nešto što već ne znamo?

Autor je mislio da bogatasi investiraju na burzi sada i da ce dici 2x vise do kraja rujna.

salt, 16.06.2020. u 20:30

Autor je mislio da bogatasi investiraju na burzi sada i da ce dici 2x vise do kraja rujna

Kojoj burzi? Jeli ovoj na kojoj se trguje de facto ne postojećim firmama?

 

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

KOJA  GLUPOST, stvarati u krizi animozitet prema imućnijim ljudima. Pa tko bi to triba investirati, zapišljavati, preuzimati rizike novih poslova i slično. Upravo ti imućniji građani ili stranci, ali opet imućniji.Da neće kojim slučajem ti/ovi bajni analitičari. Kad su tako vrsni stručnjaci, kako ne uvećaše tu pamet u imetak i za sebe i zajednicu. Ovakav vid ” stručne” analize, čitaj polarizacije, nije zdrav i na granici je huškačkog stava prema bogatijim. Ne spadam u kategoriju bigatijih, na žalost ali ne zavidim im, sutra u ovako turbulentnim vremenima krize, mogu ostai bez ičega. Ni oni nisu privilegirani, ni od Covida 19 niti od bankrota.

gotovi smo ovaj put ali strucnjaci ne odustaju od uvodenja eura.ptodali su nas evropi.hr vise ne postoji

New Report

Close