EN DE

Sindikat u Konzumu tražit će barem 10 posto više plaće

Naslovnica Forum Komentari članaka Sindikat u Konzumu tražit će barem 10 posto više plaće

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što još Todorić neće preuzeti?! Ima trgovinu, tisak, vodu, [url=”http://nocna-dostava.com/”%5Ddostavu%5B/url%5D, pekare, dokle ide taj mastodont??

Prosječna plača u Konzumu 4216 kn?Hm,moja zena radi u Maxi Konzumu Kt i plača je 2500 kn,radi se po 10-12 sati svaki dan,i na sve blagdane.Dva dana mjesečno slobodna,i to ako nešto ne iskrsne. Prosjek nije pokazatelj,evo primjera:

16-ero djece od šet godina na rođendanu = kažemo da je prosjek 6 godina. Ako dođu djed i baka (svaki 70 godina) sa svoje dvoje unučadi od 4 godine – imamo 20 osoba – a prosjek godina im je 12,2. Međutim – taj podatak ne predstavlja ništa. Tu je ogromna većina djece od 6 godina i neki koji strše.A tko strši i zašto se takvi uzimaju za prosjek?

I moja sestra radi u Konzumu, i ovo sto pises su budalastine….. Da moze bolje, moze!

Bracek pogledaj joj onda listu,čitaj ono netto plača,ne bruto,nije ti to isto!Sestra je blagajnica,jeli?U Konzumu mi radi žena i dvije susjede,stalno rade,mjesečno po 250 sati i više i plača je kao što rekoh 2500 kn.

AJDE Principe ne seri. Ja pita ženu u Konzumu, otvoreno : Koliku imaš plaću : Kaže 2500 ali zato jer radim 4 godine početnici rade za 2100. Narvno da je prosjek veći jer ulaze i menadžerke plaće od 20, 30 i više tisuća i plaće goniča tih robova koji koji imaju 2500. Inače u taj ružni i preskupi Konzum ulazim samo kada baš moram. bolji su od njega svi uključujući i mercator ali čini mi se da ću i u nje prestati ulaziti. agrokor je izreketario Hrvatsku na sve noguće načine, i uništava nam ionaku jadnu ekonomiju već 15 godina. Ko ima imalo soli u glavi to shvaća i u konzum ne ulazi…

Kolika je prosjecna placa SSS blagajnika u ostalim maloprodajnim trgovackim lancima – Kerum, Mercator, Lidl itd. ? Isto tako malomse potrudite i promadjite u zemljama EU…. I da ne zaboravimo, te blaganjice imaju sindikat, njih 5500 iz Konzuma je u njemu i koliko znam uvijek je sve po kolektivnom ugovoru ispostovano! Zato ne serite kao za interes tih zena, jer da vam je stalo onda nebi pisali samo u jednom smjeru vec za cijelu industriju…

Najbolje da imaju placu doktora…

New Report

Close