SDP govorio o ukidanju zakona, no ovršitelji prisegnuli

Naslovnica Forum Komentari članaka SDP govorio o ukidanju zakona, no ovršitelji prisegnuli

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve ovo, koje dolazi , a urađeno je u režiji poznatog pravnog ideologa, čiji epigoni, prezentirajući se kao stručnjaci, solomunski odlučuju o prijenosu tereta dokazivosti na dužnika, podsjeća me na radnje u prvom modernom političkom romanu Dostojevskog „ Žutokljunac“ ili „Mladac“,kako ga je kasnije naslovio prevoditelj Zlatko Crnković .

Kao potpunu suprotnost uređenom evropskom pravnom prostoru, ovaj ovršni zakon, u režiji pravnog ideologa i njegovih pulena, donosi puno skandala,nevezanih događanja i uvodi nas u vrtlog kaosa, kao onim sa čime je i započeo. To je ostvarenje prijetnje o „paklu“ novoj vlasti! Ona se ne priprema u Saboru, ona je već pripremljena u „pravnom“društvu!

nova vlada, stara priča

biti ce jos takvih "ostavstina" HDZa.. imas pravo Seks je spremio puno "viagre" da se odrzi na vrhu zbivanja jos dugo, dugo, dugo..

cini mi se da bi trebalo "ukinuti" sve zakone, uredbe, imenovanja, pravilnike i ugovore potpisane u zadnjih godinu dana. a ono prije postupno popravljati

lunoprof

Bože razmišljanja!

A vlada još nije ni formirana!

[lol]

Slazem se sa ,,lunoprof-m,,,bit ce jos puno takovih smicalica ,koje su nam nametnuli HDZ-ovci,,,ali daj boze da svakog od njih stgne takova ovrha ,gdje covjek nemoze imati barem neku minimalnu egzistenciju osiguranu ,taj zakon nije u skladu sa Europskim zakonom to vam jamcim da sam u pravu ,Svicarska ima takav zakon ,ali uvjek je vitalni dio zasticen i u njega nemoze nitko dirati,,,pa cak ni sud,,,Kod nas su lopovi kreirali ovaj zakon,i to treba ponistiti pod svaku cijenu ,,,Na ovom zakonu ce Kukuriku pokazati svoju sposobnost,,,zelim im da uspiju ,jer puno toga loseg su dobili u naslijedje,jos da mi je samo reci kako jedna ,,tehnicka vlada moze donositi ovakove odluke ili bilo tko drugi dok sve nije bilo na razmatranju u saboru ili u nekom vjecu gdje bi i gradjani bili ukljuceni u raspravu ,u svakom slucaju se radi o njihovoj buducnosti jer nitko nezna sto ga ceka u zivotu,,,e ljudi moji ,jos smo mi daleko od prave demokracije ,,,

Kukuriku neće uidat ovaj zakon jer će njime punit blagajnu a branit će se da je to djelo hdz-a

New Report

Close