Samo Splitska banka kreditira kupnju Hajduka

Naslovnica Forum Komentari članaka Samo Splitska banka kreditira kupnju Hajduka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…to smeće ne bi kupio ni po 10 kn a kamoli po 500, jel napravio netko fundamentalnu analizu? 😉

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Osobno nisam navijač niti član Hajduka no to bih želio postati i pokušati ću.
Međutim , Stardust ukoliko si lojalan hvratski građanin vrijeme je da kreneš sa uporabom pristojnijih riječi u komunikaciji, to te baš ništa ne košta. Kako bi se ti osječao da netko za tebe kaže da si smeće ? Iz drugog dijela tvoje rečenice zaključujem da si ipak pošten i razuman čovjek sa dosta razočaranja i boli.
Siguran sam da si i sam svjestan da je Hajduk legendarni Hrvatski klub koji je doveden u sadašnju situaciju manje više iz tri razloga : inertnosti, neznanja a ponekad i pohlepe ljudi koji su imali nebrojeno prilika od Hajduka ponovno načiniti veliki klub.
Međutim vidljivo je da se sada u Hajduku konačno ozbiljnije slažu kockice (pobjede i porazi s tim nemaju veze jer Hajduk još nemože doći u konstantu ali ima veliku šansu).
Dionice Hajduka.
Da li je kupovina dionica Hajduka u ovom trenutku dobra ili loša poslovna odluka, premalo je elemenata sa kojima javnost raspolaže da bi bilo koji pojedinac mogao sa sigurnošću o tome donositi čvrste stavove.
No bez obzira na naprijed rečeno svaki onaj pravi i istinski Hajdukovac bi se u ovom trenutku (po meni) trebao ponijeti upravo emocijama i kupiti barem minimalni broj dionica (ne donirati-jer donacija ne stvara obvezu a bez obveze nema odgovornosti prema Hajduku). Hajduk i Hrvatski sport neki već sada a neki u doglednoj budućnosti a u uvjetima katastrofalne Hrvatske privrede koja više i ne postoji (osim nešto turizma koji je također sve manje hrvatski) , više neće moći postojati na do sada egzistirajući način .
Radi svega naprijed rečnog mišljenja sam da bi dionice Hajduka prvo trebali kupovati svi oni koji su od Hajduka imali manje ili više materijalne koristi na bilo koji način.
Zatim bi dionice trebali kupovati najvjerniji članovi kluba ali i svi oni manje vjerni.
Naravno, to je rizično ulaganje ukoliko netko misli da će eventualnim gubitkom 500 ili koje tisuče kuna zbog toga propasti.
No uvijek postoji i mogućnost uspijeha koja čak niti u tom slučaju ne znači nekakav bogzna kakav materijalni dobitak za male dioničare ali ukoliko zaista postoji ljubav prema Hajduku onda se na manje iznose ne smiju gledati poslovne odluke već uz pomoć emocija treba ući u “ljubavni rizik”.
Naravno ni tih 80 mil. nije neki novac koji jamči boljitak Hajduka ukoliko se on ne poklopi sa odgovornim vlasnikom i znalačkom upravom. No taj novac može biti i te kako velika pomoć Hajduku ukoliko se sve poklopi.
Na koncu i sam ću pokušati postati članom Haduka i kupiti nekoliko dionica.
Hajduk zaslužuje svaku šansu.

To je smeće i točka,spali su na moljakanje i povlačenje za rukav pod parolom Hajduk živi vječno navlačit u većem dijelu neuke navijače da istresu i zadnju kunu….sram ih bilo!Umjesto da su iza rešetaka oni će omastiti brke po ko zna koji put lovom sirotinje,a Kuret nek se srami ,milijun kuna je doslovno spalio,dok KBC Firule se raspadaju,oprema je iz 70-ih god.prošlog stoljeća,fale pločice na zidovima pojedinih odjela…ma sramota.Hajduk lijepo neka kupi veliki igrač vlastitom lovom i izbaci naglavačke gamad koja se tamo godinama kotila i radi tržišno kao i svi europski veliki klubovi.Ali ne, gdje bi ovi pusti lezilebovići otišli kad ne bi bilo ovakve krave muzare kao Hajduk,svjesni vlastite nesposobnosti napravili su po n-ti put najbolje što su znali u vlastitu korist, a ne u korist Hajduka i navijača!

New Report

Close