S isplatnom listom moći će pljeniti račun poslodavca

Naslovnica Forum Komentari članaka S isplatnom listom moći će pljeniti račun poslodavca

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

sve je to u redu sa smanjenjem troškova, samo su “zaboravili” smanjiti odvjetničke i javnobilježničke naknade jedno deset puta i prilagoditi ih stvarnom stanju privrede i standarda.

čista je uvreda svakog tko radi bilo kakav stručan ili zahtjevan posao kad vidi da oni puste miliijune zgrću za trivijalne poslove, za što nema apsolutno nikakve osnove, to je čisti reket građana baziran na činjenici da je odvjetnički i javnobilježnički lobi najjače umrežen s vlastima koje se ionako bave isključivo zadovoljavanjem parcijalnih interesa sebi bliskih interesnih skupina.

inače, uvođenje isplatne liste radnika kao ovršne isprave jedna je od rijetkih mjera koje bih bezrezervno podržao, no potrebno je još ukinuti i odvjetnički reket.

Cijene odvjetnika i javnih biljeznika potrebno je otvoriti trzistu. Drzavna regulacija na tom polju rezultirala je nerealno visokim cijenama usluga posebno u slucaju javnih biljeznika koji su placeni daleko previse za posao koji moze obavljati jedna prosjecna bakterija s IQ-om od 1.02. Trziste treba regulirati cijene – ne Vlada. Jer Vladi lobiji izlobiraju i onda ljudi placaju previse. To izmedju ostalog i uzrok krizi i niskoj kupovnoj moci. Cijene ovih usluga koje nemaju nikakvu dodanu vrijednost jednostavno su PREVISOKE.

New Report

Close