Rupe na crnoj listi neplatiša doprinosa

Naslovnica Forum Komentari članaka Rupe na crnoj listi neplatiša doprinosa

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bravo, samo provodite postojeće zakone i sve će biti u redu. Dobiti će se prava slika stanja u gospodarstvu. 50% tvrtki je zrelo za stečaj kao i 30% obrta.

HALO ! – Hrvatska je SOCIJALNA država utvrđena Ustavom RH – Očuvanje radnog mjesta tj. Neto PLAĆE – barem za golo preživljavanje, je APSOLUTNI PRIORITET do izlaska iz krize.
Pravo na rad (rano mjesto) i zaradu (neto plaću) je primarno Ustavom čl.55. ZAJAMČENO pravo i NIJE OVISNO O UPLATI DOPRINOSA, koji se plaćaju prema čl.51.-„Svatko je dužan sudjelovati u podmirenju javnih troškova, u skladu sa svojim GOSPODARSKIM MOGUĆNOSTIMA“. Dakle, doprinosi su obvezni prema Ustavu SAMO ako poslodavac za to IMA sredstva, što je posebno važno za samozaposlene tj. obrtnike.
Tko će plaćati životne troškove radnicma koji zbog protuustavnih uredbi ostanu bez prihoda ?

@Dakle, doprinosi su obvezni prema Ustavu SAMO ako poslodavac za to IMA sredstva, što je posebno važno za samozaposlene tj. obrtnike.
Ti si 100% sa crne liste,

Ti si 100% sa crne liste

Izgleda da svi na forumu sagledavaju problem iz svoje "kutije". Možda bi trebalo sagledati uzroke problema. U argumentacijama nedostaju brojevi!

Još samo jedno mazanje oöiju javnosti. Ako i prijavim takvog poslodavca država će vjerovatno naplatiti kaznu a ja opet neću vidjeti svoju plaću i još ću dobiti otkaz.


Još samo jedno mazanje oöiju javnosti. Ako i prijavim takvog poslodavca država će vjerovatno naplatiti kaznu a ja opet neću vidjeti svoju plaću i još ću dobiti otkaz.

a nečeš sigurno dobit povišicu i cve[emo_namigusa]tje

pepe7

New Report

Close