bome jakovčiću žestoko gori pod prstima kad ovako suludo optužuje svoje političke protivnike za nešto što je sam (ili s kajinom) uradio ……….
prije je tuđu zemlju (državnu) krao za vlastite potrebe – sveti juraj -, a sada tuđu zemlju (grada pule i općine fažana) pokušava ukrasti te ju nudi svojim kriminalnim partnerima iz inozemstva za tzv. pozivni natječaj za izgradnju na području brijuni rivijere, zadnji komadića prelijepe istarske obale koju još nije uspio “utopiti”, nino crni nino, nudi bjelosvjetskim kriminalcima, a da se nije niti sjetio prije toga ptati i vlasnike istoga dali se slažu s time, ludo,suludo, očigledno da je nervoza i strah od neizvršenih, a davno plaćenih obaveza velika, nikako ne bih bio u njegovoj koži, niti prije, a posebno ne sada [smiley16]
nisam izdržala da ne prenesem ovaj komentar iste teme jakovčić-brijuni rivijera sa jednog drugog sitea;
“…….. marinko, 31-08-2007 07:51
mili nam se nino
uopće ne razumije u glazbu, a inače je jedan tako svestran čovjek koji se, kao i kajin mu, razumije u sve, jer
da se imalo razumije u glazbu onda nikada nebi rekao da je netko od ove trojice (delbianca, bolkovića i langera) tenor!!
oni možda mogu biti baritoni, a kako ih stižu godine moguće je neko od njih već “mutirao” i prema basu
i ova njegova reakcija pokazuje da mu voda polako dolazi do grla te da ima sve manje prostora za svoje makinacije i lopovluk
biti će zanimljivo pratiti što će se sve još dogoditi do izbora u studenom…….
ja bih već počeo primati oklade na to dali će župan ivan jakovčić u zatvoru završiti prije ili poslije izbora
p.s. molim da me netko uputi dali se takve oklade negdje već mogu uplaćivati, ja sam spreman staviti 1000 eur da će nino-nekretnino u zatvoru završiti prije parlamentarnih izbora, pa ćemo tako imati dva potencijalna saborska zastupnika iz pržuna, glavaša i jakovčića…..”