U slučaju pozitivnog FI bez problema, ponavljam, zato jer se samo nalozi pomaknu više i to je to. A čak i da ne to je jedan ili dva trgovinska dana na razini 1000-2000 kom.
Mada je to samo međufaza. Na listi su za prodaju, treba objava.
Što prije to bolje.
Preko te cifre može pogurat samo CERP-ov natječaj, a i to je pitanje koju ce početnu cijenu stavit..
Netko je napisao kako je g. Bakić odavno izašao odavde i vjerovatno prepoznao da cijena ne može puno više gore..
Kupio je po 17 i izašao na 120. Tako da mu se po svoj prilici nije više dalo zezati.
Da, samo prodaja i bok. Ništa drugo. Stavit će po book-u, vjerovatno ni ne smiju drukčije, ako nije stečaj ili tako nešto.
Privatizaciju većinu firmi je najviše gurao i inicirao Orešković, tko zna kako će se prema privatizacijama odnosit nova Vlada ma kakva god ona bila i kako god sastavljena.. Puno je tu uhljeba i sindikata na državnoj sisi, vjerovatno neće bit odlučni u tome jer će narušavat socijalni mir.. nitko ne voli da mu se dira u sigurnu plaću..
brux
Sasvim moguće je da neće biti preažurni i revnosni oko privatizacije, ali postoje planovi, liste, i ne mislim da će se to mijenjati. Pitanje je samo dinamike. Država će se rješavati svega jer treba para, a i ne zaboravimo da naša vlast zapravo i nije vlast, upravlja se negdje drugdje.
parchy
Nema schedula. Pogledaj na ZSE.hr / RIZO kako su izlazila izvješća prošlih godina.
Ma ništa, kakve objave…
Vidim samo da se nabildalo nešto kupnje do 90 kn.
Mudro, mudro.
Apropos objava, nema ih, ali imam špurijus da je netko nanjušio dobar FI, ili naprosto dobio dojavu…
Kako inače objasniti ovakvo odrapnuće po asku na inače nelikvidnoj dionici?
Apropos objava, nema ih, ali imam špurijus da je netko nanjušio dobar FI, ili naprosto dobio dojavu…
Kako inače objasniti ovakvo odrapnuće po asku na inače nelikvidnoj dionici?
Lako, netko prodao ATPL pa dokupio RIZO i jos neke dionice…
Treba prvo preskočit 100-ku, vidit ćemo ima li poslije izvješća snage za to.. Nadam se da će “prikazat” lovu ako su radili išta na ovim zadnjim natječajima s brojilima..
Ask se bilda po malo
Strpimo se još 20 dana do kraja mjeseca
100 prebacit, to je nebitno. Glavno da je odrađena kvota 92, retrace i sad možemo gore. Triba nam malo optimizma, HR Vlada a to već sutra CBX tjerta iznad 2000 i RIzo iznad 100. Šteta šta nema dobre vijesti iz poslovanja, mislim da bi se ask do 140 počistija kao od šale. Najavu privatizacije i tada cijenu nesmin niti komentirat jer će moderator izbrisat POST…