Reže ministarstva i agencije, ali osniva državni holding

Naslovnica Forum Komentari članaka Reže ministarstva i agencije, ali osniva državni holding

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A ni slova o smanjenju poreza ?

Pa ne očekujete valjda da će Realni sektor dizati plaće a vi iz Javnog sektora će te ih oporezovati bezobrazno velikim porezima.

Pa ne očekujete valjda nove investicije domaće i strane dok su tako veliki porezi , dok ne garantirate uvjete poslovanja bez promjene zakona svakih par mjeseci…

.

Ne mogu vjerovati što Pero piše, pa tvoji su osvojili vlast i kritiziraš ih. Pa ne očekuješ valjda da će ti ukinuti sve poreze a ti da dobivaš sve što trebaš :za zdravstvo, školstvo, infrastrukturu, komunalije i sve ostale potrebe osnovne za život.

Kako se moze raditi o depolitizaciji upravljanja, ako je Budimir politicar iz HSLS-ove kvote? Moze onda i Milosevic iz HDZ-a!? U cemu je razlika? Koliko je meni poznato, Budimir nikad nije bio poduzetnik, hocu reci, uvjek se igrao tudjim novcem.

definitvno treba srediste moci postaviti na novo mjesto gdje ce se stvari moci poceti odvijati na normalniji nacin.
bravo!

sjećam se da se tako pričalo i za Zagrebački holding kada se formirao, bit ce po uzoru na bečki, ovo ono – znamo kako ide ta prica. Vjerojatno ce i ova biti slicna

Ako misli prelijevati iz šupljega u prazno mogao bi vrlo brzo biti jedan od onih sa jednosmjernom kartom za Kanadu v žepu..

DRŽAVA U DRŽAVI…/ za svaki slučaj , dok javno proklamira decentralizaciju !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close