Revidiranje revizora u slučaju Agrokora tražit će vjerovnici

Naslovnica Forum Komentari članaka Revidiranje revizora u slučaju Agrokora tražit će vjerovnici

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Na Agrokoru treba na praviti posteni due diligence jer nakon 20 godina vladavine jednog covjeka financijskim izvijescima sigurno ne treba vjerovati. Posteno je to napravit zbog dobavljaca, kreditora, zaposlenika ali i zbog drzave koja je zastitila kompaniju i ima pravo znati sto je zastitila. Agorokorova financijska izvijesca gotovo sigurno nisu tocna.

Nemoguće je očekivati objektivnu eksternu reviziju u tvrtkama gdje su upravljačka i vlasnička prava jedno i isto! To bi i investitori i kreditori i dobavljači itekako morali znati! Nitko od dionika nije aboliran.

mnogi bi trebali u cuzu jer ovdje je sakriveno cca 5 mlrd EUR duga!

Vaš link …
Za ovakve pojedine bančne prekršaje u EU i US kazne su iznad milijardu eur (UBS, Barclays,etc).


mnogi bi trebali u cuzu jer ovdje je sakriveno cca 5 mlrd EUR duga!

sve same DRK-ADŽIJE

Izvan je svake sumnje,da je došlo do momenta kada je Gazda,sa užim krugom poslušnika,shvatio da mu je koncern brod koji bespovratno tone na dno,i kojem spasa nema…Tada je Gazda imao dva izbora:alarmirati sve na brodu,tj.omogućiti im da se spašavaju,kako znaju i umiju,a Gazda da časno potone sa brodom…ili…prešutiti stvarnu situaciju,prikazivati lažno stanje koncerna,i povući što više ljudi na dno,uz poruku:
„Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi.“
Propasti može svatko,nije sramota,ali drugo je propadati i – svjesno i namjerno – vući za sobom sve što se povući može,pa i sudbinu RH na neki način…

New Report

Close