“Razmatramo gradnje elektrana na području stotinjak općina i gradova. Čitavu ćemo Hrvatsku pretvoriti u veliko gradilište”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Razmatramo gradnje elektrana na području stotinjak općina i gradova. Čitavu ćemo Hrvatsku pretvoriti u veliko gradilište”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Opet se država petlja od juhe do solara , sve moraju oni i sve mogu oni samo građani ne , neda mafija svoje provizije iz ruku .hebemu mather pa onda napravite zakon da ukinete privatni sektor smeće neradničko.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Lako se Kurc.it u drzavnoj firmi koja je uz to jos I predatorski monopolist koji ne placa malim solar proizvodjacima nista za proizvedene viskove. Monopolist koji za sada uspjesno blokira sve inicijative privatizacije za male proizvodne pogone koji bi proizvodili kao privatni vlasnici I energiju prodavali u mrezu. Management HEPa je politicki nominiran jer se preko mreze kooperanata krade ogromna lova, nesto kao 3 Maj s razlikom da je HEP profitabilan jer ima monopol. Potpuna svinjarija da se ovakvi clanci uopce objavljuju. To bi HEP trebao javno objaviti kao monopolist I maltene javna ustanova na skupstini dionicara I zainteresirane javnosti, na nekom web forumu gdje bi mogao dobiti feedback javnosti na strategiju I planove. Ovako ispada da je ovaj frajer neka velika manga koja je postigla nesto vrijedno divljenja sto je naravno potpuna neistina I gluposy buduci da se radi o javnoj kompaniji. Ja bi mu za ovakve folerske istupe nabio otkaz. Pa nije HEP privatna firma koja se natjece na konkurentskom trzistu pa da CEO mora brinuti za reputaciju I placati ovakve clanke u Poslovnom. Bez veze…

Ovaj članak je čista demagogija koju puše uhljebi i pripadnici partije! Vjerojatno je to i motiv objavljivanja.

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close