Raspitali smo se: Menadžeri u većim hrvatskim tvrtkama prosječno zarađuju između 50 i 60 tisuća kn!

Naslovnica Forum Komentari članaka Raspitali smo se: Menadžeri u većim hrvatskim tvrtkama prosječno zarađuju između 50 i 60 tisuća kn!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…već bi se trebalo naučiti plaću izražavati bruto…e,sad jel ovih 50-ak tisuća bruto ili neto ,ne znamo…il se meni ne čita…[emo_namigusa]

Ksenija, Ksenija pa nije ovo sastavak u 8. razredu pučke škole na temu proljeća! PD bi trebao držati do profesionalizma i nivoa! [emo_palacd]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

te priče o privatnom sektoru mogu mačku o rep, telekomi i banke nigdje u europi nisu pravi privatni sektor, nego incestuozna čudovišta nastala u protuprirodnom bludu s političarima.

banke kredite daju samo za hipoteke barem dvostruke nominalne vrijednosti, telekomi samo prodaju šarene kutiji i dižu maglu s tarifama kako bi zamaskirali enormno visoke cijene. ne bi mi smetalo ni da imaju triput veće plaće kad bi stvarali bilo kakvu dodanu vrijednost, ali cijela država je ustrojena tako da omogući ogromne zarade za banalne poslove uz sprječavanje tržišne konkurencije.

Njihove plaće se opravdavaju neuspjehom i otpuštanjem radnika. Monogi od njih plaću primaju u desetcima tisuća eura naravno u bruto iznosu.
Titanik tone a orkestar još svira na palubi.

Iz mog iskustva prosječna plaća hr managera se kreće oko 25-30.000kn netto

a gdje je tu službeni auto 0-24(nema svoj i nema kredit održavanje za svoj i sl.),službeni mob 0-24,internet 0-24,bonusi,provizije,koleteralna šteta loših poteza prema poslovanju i prema podređenima…SAD TO PRERAČUNAT DA SI SAMI PLAĆAJU.o mitu i korupciji da ne govorim…


Iz mog iskustva prosječna plaća hr managera se kreće oko 25-30.000kn netto

Kojih managera? Najvisi kadar do uprave, velika poduzeca, to mozda, mozda.
4000 ljudi u HR ima vise od 16 000kn. Samo 4000. Manageri postoje na vise razina, u raznim poduzecima. Na koga se ovo odnosi? Prosjek svakako nije.

Ovi podaci su cista fantazija, potpune nerealni. U velikoj vecini firmi niti uprave nemaju niti ovoliko. Vi pricate ovdje o mozda 100, 1000 ljudi, ako i toliko. Uprave-do njih vodeci kadar u velikim firmama.

Ma dajte to nije istina u ovako siromašnoj zemlji i poštenim ljudima to nije moguče ,imaju koliko hoče i t .

New Report

Close