Račun Viadukta u blokadi, zbog neisplate plaća u tvrtku ušla inspekcija

Naslovnica Forum Komentari članaka Račun Viadukta u blokadi, zbog neisplate plaća u tvrtku ušla inspekcija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

nemaju Arenu kao rentnu poziciju za servisiranje tekućih obveze.

Timeaut? Na kojem je to jeziku? Inače, sve te uprave bi trebalo kazneno goniti, ako zakasne s ispaltom plaća i jedan dan. Ionako se kod Hrvata većinom isplaćuju plaće 15 dana nakon završetka mjeseca. To je na Zapadu iznimka a kod nas pravilo.

Htjeo uletiti sa 150,00 kn,brzo odustao.Kupiti bolesnika koji je na aparetima je Japanski „harikari,,

Svaka tvrtka koja ne isplaćuje plaće je trebala biti u stečaju još prije prve neisplate plaće. Ako do tada još nije bila, onda je to nakasnije sada. Dakle takve tvrtke treba poslati u stečaj puno ranije. Takve tvrtke ne plaćaju niti komunalije, niti režije, niti dobavljače i puno čega drugog, u biti ništa osim plaća za upravu i ostale prdonje koji očigledno ne znaju voditi tvrtke, jer da znaju onda bi imali za plaće a tvrtka bi imala poslove. Ovako ima love za nesposobne uprave i raznorazne kvazi-direktore, a ostali su odavno bez posla i plaće, samo što to ne znaju ali i dalje idu na posao i traže plaće a posla nema, time nema ni plaća. Ovakvo što nema ništa s Europom, ovo su neki afrički modeli. Nevjerojatno je da ovo još uvijek ovako može i da se to već jednom ne mijenja. Kupe se dugovi na sve strane i nitko u tome ne vidi problem. Koji kaos, kakve budale.

Egsistencija radnika nije uopce ugrozena jer postoji ogroman manjak gradjevinskih radnika i u HR i u EU.

Ugrozena je egzistencija nesposobne uprave koji nitko ne treba.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Naravno, vlada nema ništa s tim. To je samo njezin projekt (iz doba komunizma i još sufinanciran od EU), a ne Todorićev, pa ne trebaju spašavati firmu kojoj su uvalili obavezu njegovog financiranja.
Ovako će (opet) radnici na ulicu a političari u predizbornu kampanju. Novi direktor je već odlučio što će – sačuvati barem svoju rit.

Rodman da nisi uhljeb koji dobro razumije gospodarstvo i poslovanje?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close