Promjena DPU-a Haludova otjerala bi ruskog vlasnika

Naslovnica Forum Komentari članaka Promjena DPU-a Haludova otjerala bi ruskog vlasnika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Šteta da nema porez na ruševinu, i neiskorištenu imovinu…. pa nek onda filozofira, kao zadnjih 15 godina

mi nemamo ništa zakonski kako treba, ne mora biti porez, ali mora biti Zakon, kojim bi lokalna samouprava onemogućila pojedince da na određenim lokacijama uzgajaju poskoke, pse lutalice, štakore i sakupljaju narkomane, a to bi svaka normalna država mogla donijeti, samo nema tko lupiti šakom o stol i reći

Upravo zbog kaosa u urbanizmu, koji namjerno stvaraju partijski korupcionisti kako bi lovili u mutnom, ovakvi investitori dominiraju po obali. zatvorenu koncesiju nije lako dobiti ni u tunisu, gdje bradati napadaju resorte, a on bi to htio u hrvatskoj, gdje je to simbol uzurpiranja javnog dobra.

no mnogi su do defacto zatvorene koncesije došli zaobilazno, korumpirani političari su im dopustili da grade tik iz more, i čak i kad nema ograde i žice prolazak takvim prostorima ljudima izvana često je iznimno nepraktičan i neugodan.

sad se vidi koliko je bila dragocjena “ćaćina” koncepcija iz negdje 2006. da se zabrani sva nova gradnja 100 m od morske linije, a protiv koje su ustali svi lovci u mutnom u cijeloj državi, pa je pala, kao što u hrvatskoj propadaju i sve druge dobre ideje.

sta kaze gospodin Zilic? oce spasit investiciju?

even better than the real thing

New Report

Close