Pročitajte kako je građanin Čačiću ‘očitao bukvicu’ zbog izjave o struji

Naslovnica Forum Komentari članaka Pročitajte kako je građanin Čačiću ‘očitao bukvicu’ zbog izjave o struji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Čačić priča gluposti i zbog toga je OPASAN!!! Jer mu je isto tako opasan tip dao u ruke volan od vozila u kojem smo svi skupa. On je neoliberalni predator, a neoliberalni sistem može opstati samo ako mu je dozvoljena neograničena pljačka naroda. Sve ostalo je demagogija pa su takve i njegove izjave. Kako penzioneri i jedan dobar dio stanovništva može otvorenih prozora grijati parkove, kad oni uopće ne griju ni sami sebe, već umotani u dekice mole boga d a temperatura ne padne ispod -10 stupnjeva jer će se smrznuti kao što su se prošle godine smrzli neki u vlastitim kućama. U kom svijetu žive Čačić,a i Milinović? U otimačinom kriminalnom privatizacijom situiranom nerealnom bahatom SVIJETU OKRUTNOG NEMILOSRĐA. Ako i ugrade tim ljudima brojila, opet se oni neće grijati jer ne mogu plaćati ni minimalno, a fali im i za kruh. Ako nemaju kruha neka jedu kolače, rekao bi Čačić. Što je njemu hrvatski čovjek? Što je njemu uopće čovjek? Stavka, trošak u izračunu profitabilnosti? Zbog 1% većeg profita, umrijeti će 158 penzionera zbog smrzavanja?Njemu prihvatljivo! Može!Kako to opravdati ljudima koji još uvijek imaju čovječnosti? Pričaj na televiziji baljezgarije o grijanju parkova!

a kako se zove to da ja plaćam 10-12 kn po m2 grijanog stana u sezoni?kako se zove to da drugi plaćaju HEP toplinarstvu 4-5 kn po m2?i onda svi porezni obveznici saniraju gubitke HEP-a!!
jel i za to kriv Čačić?

Gospodo novinari Poslovnog, radije se informirajte (Google itd), kako vas i ubuduce ne bi impresionirale budalastine anonimaca s foruma.
Naravno da je moguce ugraditi brojila (tzv razdjelnike topline) na radijatore, bez ikakvih prekrajanja instalacija, zato razdjelnici i postoje (za tzv. vertikalne razvode grijanja). Kalorimetri (o kojima ‘strucnjak’ prica) se koriste iskljucivo u horizontalnim sustavima (u pravilu nove zgrade), jer bi inace bilo potrebno navedeno prekrajanje instalacije.
Ugradnja razdjelnika i termostatskih ventila ne zahtjeva nikakve gradjevinske radove i kosta cca 500 kn po radijatoru. Ustede ovise o ponasanju potrosaca, ali u prosjeku su cca 30%. Grad Rijeka je subvencionirao ugradnju razdjelnika zadnje dvije godine, ljudi su prezadovoljni.
Dakle treba se informirati, a ne slusati lupetanja anonimnih ‘strucnjaka’. Nije da branim Cacica (god knows da je nepodnosljivo bahat) ali sve sto je rekao u ovom slucaju stoji.

New Report

Close