Privatnom poduzetniku ‘najljepši dio Pule’ na 99 godina

Naslovnica Forum Komentari članaka Privatnom poduzetniku ‘najljepši dio Pule’ na 99 godina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Onda si ostavite “najljepši” dio Pule pa si ga sljedećih 99 godina gledajte kako stvara radna mjesta.

A “privatnom poduzetniku” (zvuči kao da je riječ o razbojniku) predlažem da jednostavno uloži novac negdje drugdje. U normalnu zemlju gdje će biti dobrodošao.

Tko je dao gradskom vijeću za pravo da donosi ovakve odluke, s kojima se ne slaže većina građana? To je kazneno djelo zloupotrebe položaja i ovlasti, a može biti i veleizdaja.

Fisher tako je!!! U toj Puli možeš vidjet samo jad i bijedu, hrpu cigana i manjka radnih mjesta. I onda se nađe neka jadna skupina, kao i svaki puta koja ništa ne želi, ali bi zato ista ta jadna skupina rado putovala u neke atraktivne zemlje koje obiluju raznim ponudama za koje nikad nisu znali ni da postoje. Zavidni ljudi, katastrofa!!!

Kada 24 sata,index, odnosno yellow press ovako bombasticno titluje, mogu donekle shvatiti, ali kad Poslovni radi isto, onda je to katastrofa.
Naslov u Poslovnom dnevniku bi trebao glasiti: konacno je kilava gradska uprava donijela pravu politicku odluka, koja ce omoguciti razuman razvoj grada i otvoriti nove perspektive, ne samo Pule kao top turisticke destinacije, nego i sire. Zato, bravo gradski vijecnici na ovoj deset godina zakasnjeloj odluci.

Tipična Hrvatska priča, zašto bi ti imao nešto i napravio ako ja ne mogu 🙂

A da pri tome još i zaradiš, multipliciraš investiciju, to je onda totalna katastrofa jer ću ja imat tada još i manje, hbga

New Report

Close