Pritisak na HPB neopravdan, Vuić samo štiti interese banke

Naslovnica Forum Komentari članaka Pritisak na HPB neopravdan, Vuić samo štiti interese banke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

još jedan od nebrojenih plastičnih primjera kako državno vlasništvo nema što tražiti u bilo kakvoj privredi.

uvijek je najveći problem, kad treba zasukati rukave, odraditi težak i mučan posao, ili naprosto preuzeti odgovornost – apsolutno uvijek se ide linijom manjeg otpora i prebacuje loptica na nekog drugog.

jasno je da svi državnu banku smatraju samoposluživanjem, gdje će uzimati novce koliko hoće i kad hoće, sve će to “netko drugi” platiti.

u petrokemiji začudo nikad nema problema s viškom radnika, produktivnošću, kvalitetom poslovne strategije, dugoročnim ekonomskim računicama – sve to “rješava” stožer za obranu po načelu “isplaćujte nam plaće i ništa ne pitajte inače ćemo praviti probleme”.

sve to zajedno je doista scenarij za tako temeljito uništenje tvrtke da se ne ostavi nikakva šansa za oporavak.

Dali su ovi iz Sindikata dali jamstva Gorupu? Kako tvrtka koja ne može jamčiti za sebe, jamči za druge? Što rade Nadzorni odbor i Uprava?
Konačno u HPB-u netko tko odgovorno radi svoj posao?!

Bravo osi3, potpisujem svaku riječ.

Možda bi samo trebalo dodati da su ti takozvani “stožeri za obranu” (Kutine, rafinerije Sisak) itd. najbolja iilustracija koliko se naši ljudi užasno boje itakozvanih “branitelja” iako ih inače nitko ne šljivi niti za suhu šljivu (kako li se samo nitko nije sjetio osnovati i stožer za obranu Hrvatskih autocesta?).

Kako je to diplomatski rekao dr Hans Wener Sinn: “Još uvijek niste završili tranziciju iz komnizma u tržišnu ekonomiju”u

Te štetočine Klause,Jagušte i stožeraše treba optužiti i strpati u zatvor,oni su najveći krivaci za sve prljave malverzacije u toj nesretnoj tvrtki.Tu tvrtku treba pod hitno zatvoriti, isto kao željezaru Sisak,vječiti gubitaši sa kriminalnim vodstvom. HPB’u čestitke na odluci,jer bi i njih odvukli u ponor. A što se tiče genijalca Frdoljaka,njemu bi dao Josipovićevo priznanje ogrlicu nereda Zgubidana za najnesposobnijeg ministra brdovitog Balkana.

New Report

Close