Preokret pet do 12: Kaštelanske staklenike država šalje u stečaj

Naslovnica Forum Komentari članaka Preokret pet do 12: Kaštelanske staklenike država šalje u stečaj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatski ministri.haha?

Pa drzava je cijelo vrijeme unutra a rezultati su porazavajuci. Tko garantira da bi se stanje poslije predstecajne nagodbe promjenilo na bolje? Do sada je tvrtka stalno radila sa gubitcima i nije se uspjela sanirati niti prodajom dijela zemljista. Zato je jedino moguce rjesenje stecaj. Dosta vise trosenja poreznog novca na vjecite gubitase. Mozda se u stecaju nadje kupac, koji nece imati obavezu preuzimanja svih uposlenih, tako da ce u najboljem slucaju ostati maksimalno 10% dosadasnjih uposlenih, sve ostalo je visak.

U svitu ne postoje sindikati ka u rvackoj …..svaki dan u svim medijima ih ima … pusti komentari na svi i svašta i uvik su na raspolaganju
Koji će to bit sastanak u ponediljak… zamjenik ministra i sindikat a MOŽDA im se pridruži I SAM MINISTAR i dogovor će past ili neće …. a onda novinari iz svi poslovni redakcija na ČIČI zimi čekaju izjavu ……. mora da će početi pucati iz svi plotuna na vjerovnike SRAM IH I STID BILO ŠALJETE STAKLENIKE U STEČAJ
Posle sastanka ne gine marenda ili ručak na teret porezni obveznika
Možda na kraju ministar finacija da ostavku pošto im nije da pristanak za pozitivno okončanje PSN
E još samo fali ona “NEKA INSTITUCIJE RADE SVOJ POSAL”

DAJ PET !!!

Ne znam gledam ovoga sindikalistu Simu. On je sokiran. Ajde moj jebivjetre da ste ti i radnici umisto sastancenja u vezi buducnosti firme sastancili sa motikom i lopatom u polju nikad vi ne bi otisli u stecaj. Sve ste unistili. Bivse Jadro to je bio PIK sa nekih 1400 radnika koji je u svom sastavu imao Staklenika,peradarstvo,maloprodaju,klaonicu hortikulturu, cvjecarne… Od svega ostalo jedno veliko nista. Jedino su ostali rasadnici i taj dio hortikulture sto je poklonjeno Anti Maslovu.
Po meni je ovo u stecaj trebalo poslat prije 10 godina,kupio bi netko za male pare vjerojatno,ali bi danas nesto radili,proizvodili,a radnici primali placu.Ovako jos Djekna nije umrla,a kad ce ne zna se.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

evo nove prilike da se Šket dokaže

New Report

Close