Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Preko nickova i avatara do ića i pića (objavljeno 23.11.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Preko nickova i avatara do ića i pića (objavljeno 23.11.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bravo,Vijeko….druženje nas forumaša bilo je prekrasan doživljaj…a zima i snijeg su blizu…opet ćemo mi zakotrljati jednu snježnu grudu prijateljstva i druženja…a u grudi sve pahulja do pahulje…[smiley2][smiley2][smiley2]

…a zima i snijeg su blizu…opet ćemo mi zakotrljati jednu snježnu grudu prijateljstva i druženja…a u grudi sve pahulja do pahulje…[smiley2][smiley2][smiley2]

O Bože.
Partizanska.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Svaka čast, Vjeko! Vidimo se brzo (ovaj put bez korekcije)!
Živjeli!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

ŽIvija Vijeko!!!!!!
Da nebi bilo “nismo znali”sljedeče okupljanje Dalmacija, kad počme paška janjetina.
[smiley16][smiley16]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

ŽIvija Vijeko!!!!!! Da nebi bilo “nismo znali”sljedeče okupljanje Dalmacija, kad počme paška janjetina. [smiley16][smiley16]

Kad počinje paška janjetina.

mravak: ” ŽIvija Vijeko!!!!!! Da nebi bilo “nismo znali”sljedeče okupljanje Dalmacija, kad počme paška janjetina. [smiley16][smiley16] ” Kad počinje paška janjetina.

Sve ovisi kada se ovčice vole…
[smiley2][smiley2][smiley2]

Bakice stavi link bitte…[smiley2]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

pronasao sam

http://www.poslovni.hr/61661.aspx

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

mravak: ” ŽIvija Vijeko!!!!!! Da nebi bilo “nismo znali”sljedeče okupljanje Dalmacija, kad počme paška janjetina. [smiley16][smiley16] ” Kad počinje paška janjetina.

Kad Evogaopet i chico reču da su prošli prema Vrpolju.[smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

tko je ovo na drugoj slici lijevo treci od dna? izgleda kao da je isao sa mnom u razred.. ak si isao u MIOC ajde posalji prvt..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

svaka cast na druzenju i sastanku, sve pohvale za organizatore[smiley2]

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close