Povratak ‘crvene opasnosti’ (objavljeno 17.09.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Povratak ‘crvene opasnosti’ (objavljeno 17.09.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Svašta, pa političku orijentaciju SDP-a poslije Račanove smrti nije promijenio HDZ nego Ljubo Jurčić. S Račanom je to bila moderna stranka, s Jurčićem je to stranka s ekstremno ljevičarskim idejama kao i bilo koja druga antikapitalistička stranka u Europi. HDZ samo reagira na promjene, bili bi slijepi da to ne čine.

Poštovani Zorane, ovako besmislen članak nisam skoro pročitao. Totalni promašaj, nevjerojatno loša interpretacija i retrospektiva hrvatske političke povijesti.

Zapravo mi uopće nije jasno što ste htjeli reći. Koja je poanta?

No respect

Poanta je valjda da hrvati i katolici nemaju šta tražiti na izborima,jer SDP s svojom postizbornom koalicijom pobjeđuje,pa bi hrvati i katolici trebali otići u dijasporu.Valjda je dijaspora obećana zemlja.

E, a gdje više ima bivših komunista u HDZ ili u SDP? Po likovima koje gledam ima ih više u HDZ ( ili su oni bili u partiji zato što su je jako mrzili i rušili iznutra?, tada se postavlja pitanje kako su bili i onda dobro uhljebljeni? )
Za ovo društvo je jedino tragedija što je Kramarić uništio i srozao liberalnu opciju, a Budiša imao krive procjene ili je bio previše sujetan i precijenio svoje mogučnosti!
Kada će se pojaviti jedan Gotovac?

Kada će se pojaviti jedan Gotovac?


EU Ljubu ljubi, a ne..

zbilja


E, a gdje više ima bivših komunista u HDZ ili u SDP?

zbilja ne kužim ovakve postove. važno je što tko planira raditi ako osvoji vlast, o tome nam ovisi budućnost, a potpuno je svejedno kako je tko disao prije puno godina, osim ako je bio denuncijant ili ratni zločinac.

New Report

Close