Povorka ponosa Zagreb Pride 2013 u subotu 15. lipnja

Naslovnica Forum Komentari članaka Povorka ponosa Zagreb Pride 2013 u subotu 15. lipnja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zar je proglem gay i transvestita toliko značajan za gospodarski prosperitet i razvoj Hrvatske da svaki dan ima par članaka na tu temu?

…Ili su gay aktivisti jaaako utjecajni u medijima?

miami jedino se LGBT jos boji Vas u Cakovcu?? Kad se organizira parada u Cakovcu onda mozemo reci da je cijela Hrvatska konacno tolerantna.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Naši ljudi, ovdje na sjeveru, okrenuti Europi već odavno, su se nagledali
svega i svačega i ništa ih ne može tangirati…
Ne znam kako bi to podnijeli, pojedinci bi sigurno dobacivali, ali..
Svi bi išli gledati paradu da vide koji su -koji.-…i da li ima susjeda
u paradi…..i poznatih , [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

miami
Pa nije ovo sve i svasta.To je ljubav, ravnopravnost, ljudska prava, ponos, jednakost,Ustav.Zasto bi to nekoga tangiralo??? Zasto dobacivanja za nesto tako pozitivno umjesto da budete sretni da Cakovec kao jedan od najgostoljubivih gradova na svijetu zna pokazati razumijevanje, bez obzira na spolno
opredeljenje, i da mogu podnijeti TROŠAK U BLAGAJNI. Ja se zalazem da oni imaju sva prava kao i svi ostali stanovnici Hrvatske mada je neke stvari cisto prakticno tesko definirat. Evo npr. kako u vjencanom listu odredit pojam mlada i zenik??? To bi se po mom misljenju dalo rijesit na nacin da se u vjencanom listu umjesto termina mlada koristi termin trpni, a umjesto zenika neka pise radni. E sad kako bi izbjegli manipulacije sa ovim tko je radni,a tko trpni(kasnije kad imaju ic na porodiljni i primat porodiljnu naknadu) trebalo bi prije braka utvrdit tko je trpni, a tko radni jer se po fizickom izgledu ne moze sa sigurnoscu definirati. Dugo sam razmisljao miami kako pomoc tim ljudima i dosao do nekakvog rjesenja tj. da bi mozda pri samom cinu vjencanja trebalo zahtjevati i od radnog i od trpnog da pred maticarom prnu.Onaj koji prne zvonko,muzevno bi tada bio upisan u vjencani list kao radni,a onaj koji ispusti tihomira bi bio trpni. Sto mislis o ovome???

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Molim Poslovni da prestane pisati o kojekakvim paradama jer me takve vijesti uopće ne zanimaju. Time neka se bave 24 sata, Jutarnji i Večernji. U ozbiljnom listu kao što je PD očekujem sasvim određene teme što i sam naslov novina sugerira. Ili ja ne kužim koje se poslovne prilike kriju u tim cirkusima[emo_naivan]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

@vodoinst
Itekako se kriju poslovne prilike u ovom.Npr miami je prepoznala korelaciju izmedju povecanja gay populacije i potraznje za kremama za hemoroide.Sad ako imas apoteku i poduzetan si itekako ces prepoznat potencijal i priliku u ovome.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


Zar je proglem gay i transvestita toliko značajan za gospodarski prosperitet i razvoj Hrvatske da svaki dan ima par članaka na tu temu?

…Ili su gay aktivisti jaaako utjecajni u medijima?

to je preraslo u pravu torturu kako medija tako i tih manjinskih grupa koje žestoko napadaju sve koji se ne slažu s njihovim stavovima! sad je već došlo dotle da nam prijeti ustavna kriza zbog nepoštivanja prava na referendum usprkos 700.000 prikupljenih potpisa!

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

Dakle,prijete nam dvije elementarne nepogode: za veliki vodeni val su već poduzete sve obrambene mjere, ali ova druga nepogoda, gay parada ohrabrena Pušićkom i sličnim političkim gayevima, koji nose transparente, od te se još dugo ne bumo obranili[emo_vrtimise]


Dakle,prijete nam dvije elementarne nepogode: za veliki vodeni val su već poduzete sve obrambene mjere, ali ova druga nepogoda, gay parada ohrabrena Pušićkom i sličnim političkim gayevima, koji nose transparente, od te se još dugo ne bumo obranili[emo_vrtimise]

Ljevica us vijetu je izgubila od desnice u vidu zastite socijalnih prava i prava radnika. To je evidentno. Ipak, da bi ostavila image “progresivne strane” sada se ta ista ljevica umjesto za radnike bori za gay prava da bi nadomjestila svoju povijest gubitaka.

Gledaj, oni od toga zive i ja razumijem da su krvopilna organizacija i mreža.

U EU druga najveća skupina lobista je ona od LGBT lobija.

Najsmiješnije je kada ljevičari nose sliku Che Guevare na prsima dok ne znaju da su on i Castro planirali logore za crnce i homosexualce. Imali su tehniku ubijanja specifičnim pucanjem u lubanju.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Mislim da opću javnost zanima što je svaki od pripadnika gay i trans-sex. danas jeo, što će sutra jesti, gdje je svak od njih danas bio i što danas radi.

Molim da Poslovni dnevnik, kao i ostali mediji posvete dosta prostora tim temama jer to je jako bitno za ovu državu i za rast BDP-a.

iako je dosadno jer se na TK ne događa skoro ništa, također bi zamolio poslovni.hr da nas ipak ne hrani žutilom…

inaće, svako paljenje na na ovakva zbivanja je besmisleno jer se te povorke sastoje tek od par% pripadnika LGG osoba, koji promil političara kojima je geyderluk karakterna osobina a ne sexualna orjentacija i hrpe neprilagođenih frikova i klinaca koji su željni malo trendi predstave te medijskog eksponiranja

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

a je li je to parada zbrda zdola ili su postrojeni po sklonostima….gutači mačeva…lize…hokejaši…hokejašice…..tratinčice…berači pamuka…

s obzirom na proglašeno izvanredno stanje zbog porasta vodostaja dunava i drave umjesto parade neka se upute u ugrožena područja i daju svoj doprinos u borbi za očuvanje života ljudi i imovine.

kakve veze imaju gay parade s poslovnim dnevnikom?!? ne kužim korelaciju???

New Report

Close