Povijesni ugovor: Todorić s TUI-em i meksičkom Karismom kreće u gradnju hotela, prvi na redu su Kupari

Naslovnica Forum Komentari članaka Povijesni ugovor: Todorić s TUI-em i meksičkom Karismom kreće u gradnju hotela, prvi na redu su Kupari

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I na kraju će se izgubit u svemUu. A uskoro kad to sve krene čudom nizbrdo ostat će samo riječi, KAKO DOŠLO TAKO PROŠLO !

Ovdje će on vjerojatno igrat sporednu ulogu ali će sigurno trpat svoju hranu i piće u njihove hotele pa mu to dobro dodje

ono što je posebno ogavno je da o tim kuparima laprdaše otkako su došli na vlast i stalno se kao netko pojavljuje “s namjerama” a u biti nisu sposobni ni raspisati natječaj. milanovićevi kumovi jednostavno ne znaju pa ne znaju. to su nježni i tankoćutni ljudi koji nisu imali ni priliku ni volju ikad naučiti nešto konkretno raditi.

a audio pak ima vrhunskog čačićevog stručnjaka, čovjeka optuženog za prijevaru tešku 20 milijuna kuna u stilu vinke cetiniski, no dok je cetinski u pritvoru, ovaj mirno šeta na slobodi.

G. Todorić sa svojom ekipom zna posao.[emo_smijesak]


G. Todorić sa svojom ekipom zna posao.[emo_smijesak]

Kolega ti očito imaš 18 godina..

Gospodine Ivice hrvatski spasitelju pozlatilo Vam se sve. Neka Vas na Vasem putu uspjeha prati dragi Bog i Gospa sinjska. Kamo srece kad bi Vas mogli klonirat pa da imamo vise spasitelja poput Vas koji ovako nesebicno ulazu svoj novac kako bi napacenom hrvatskom narodu dali kruh svagdasnji.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Znam još jednoga koji je imao supermarkete i krenuo graditi hotel. Sada je gradonačenik. :-))

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Svega ne možemo imati,ako ne znamo sami onda moramo graditi gospodarstvo sa “strateškim” partnerima kako se to danas popularno kaže! To je posebice važno zbog lakšeg trženja budućih kapaciteta. A i rizik od neisplativosti je manji!

New Report

Close