Posljednjih mjeseci pad potražnje i kupnje nekretnina 30 do 40 posto (objavljeno 18.01.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Posljednjih mjeseci pad potražnje i kupnje nekretnina 30 do 40 posto (objavljeno 18.01.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mišljenja sam da CentarNekretnina pumpa izjave i previše se nameće po dnevnim novinama a sve u svrhu marketinga i besplatne reklame svog potrala. Dapače stanovi se u Zagrebu sve bolje prodaju zbog migracije selo – grad. Traže se većinom manji stanovi do 50 m2 zbog kupovne moći .
Portal Crozila i GoHome ništa ne zaostaju s marketingom u odnosu na Centar Nekretnina….
Besplatna reklama – najjeftinija reklama.
Mak.Rizzi

Pažljivim čitanjem teksta može se vidjeti da migracija grad – selo, ne može sustići sve slabiju opću kupovnu moć građana. Trend korekcije cijena nekretnina u Hrvatskoj se morao dogoditi zbog prenapumpanih cijena. Gore navedeni portali su samo objasnili poznati trend.

Ma da, u pravu si, svi oni tobože smanjuju cijene….ha,ha….pa naracno da će cijene u Lici, na periferiji gradova i u npr. Slavoniji padati jer su totalno napumpane…..a s druge strane kamata na kredite je narasla cca. 30-50%!!!
Sve šta su dečki i cure rekli u navedenom članku stoji i mislim da su u pravu. IvanIvan očigledno prodaje neku nekretninu na piferiji pa mu je malo krivo…ja pak s druge strane kupujem i vidim da je pala cijena – npr. Bukovac – Zagreb – 10mjesec 2007g. metar2 = 2200€, danas 1950€…pa ti vidi!
Markec

New Report

Close