Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Poduzetnicima na raspolaganju natječaji vrijedni 2,5 milijardi kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Poduzetnicima na raspolaganju natječaji vrijedni 2,5 milijardi kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Meni novac, a tebi ništa zauzvrat? Stara škola balkanskog poslovanja.

Eto, u RH je sve moguce pa cak i da nekadasnji porucnik JNA bude HDZov ministar unatoc manjku kompetencija, IQ-a i “bliskom prijateljstvu” sa notornim Josom Petrovicem. Predlozene mjere nece rezultirati nicim. Za ambiciozne -procitati M.Mazzucato “Entreprenourial State” i Dani Rodrik “One Economy Many Solutions” pa ce biti jasno koliko su aktivnosti MINPO duboko promasene-mozda namjerno? Najambiciozniji vjerojatno ni ne citaju Hr portale i postove po njima. Kasno je u HK……

BigBoffin

Hahaha Predizborni članak! Ovaj se trudi biti bolji od najboljeg Marasa u razdiobi otete love! A na ćelu HBORa provjereni partijski kadar koji se ubija od posla!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Prije neki mjesec ljubazno me nazvala gospođa, / agencija / kojoj plaćamo praćenje ovih članaka,
i začuđeno me pitala- zašto pobogu, na nekakvom preliminarnom i prioritetnom spisku, na kojem se nalazimo – nismo koristili niakkva sredstva.

Ma, probala sam! Ali, ne ide. Za ljekarne napr- ne možete dobiti NIŠTA- jer ste privatnik.
Pravo na sufinanciranje imaju samo DRŽAVNE ljekarne. Tako da smo opremu- koja
je koštala zajedno sa adaptacijom oko 75.000 Eura, platili sami-djelomično pozajmicom
banke s vrlo visokom kamatom.

Za drugu djelatnost se pripremam …za proljeće. Izrađujemo projekat, vidjet ću-………..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close