Počela fiskalizacija, sustav radi bez zastoja

Naslovnica Forum Komentari članaka Počela fiskalizacija, sustav radi bez zastoja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

mir budi, slučajno pravosuđe HR ne laže Jovanoviću kao tvoji drugovi
“” nema korupcije u kukuriku vladi. ma neeeeeeeeeeemaaa, majkemi!
eh, taj internet…

Vlada krši zakon: SMS za provjeru valjanosti računa koštat će vas 86 lipa!

dakle, naša vrla vlada želi da špijuniramo ugostitelje i cinkamo ih poreznoj. ko u najbolja vremena, ne? eto, upitali su nas putem fejsa nije li nam dosta varanja i pozvali da ubuduće provjeravamo račune koje smo dobili slanjem JIR koda sms-om na 61547.

he he samo su ‘zaboravili’ pripomenuti da slanje tog smsa košta najmekaj, ako ste mislili da je ovakva sms provjera valjanosti računa besplatna – varate se (odnosno – prevarili su vas). provjera valjanosti JIR koda koštat će vas 86 lipa – cijena prava sitnica zar ne. i time što nisu to nigdje naveli počlinili su prekršaj koji se kažnjava i do 500.000 kuna naših novaca. pre-sla-tko!

e, tek sad slijedi the najbolje!

posao je dobila ‘privatna tvrtka iz zagreba’ (imenom Fun-Agent d.o.o.) i osnovana je od drugog doo-a (Kapsch CarrierCom), a po sudskom registru osoba ovlaštena za zastupanje ‘šaljivog agenta’ koji vam uzima 0,86kn za provjeru izdanih računa (a na nagovor naše poštene i nadasve nekorumpirane vlade) – je izvjesna Vesna Crevatini.

hm, hm, hm… pa da vidimo tko je ta teta crevatini? google vamo google tamo -i – BINGO!!!
Quote:
Iz Arhiva HRT-a
11. travnja 2001. – Predsjednici gradskih ogranaka SDP-a, HNS-a i IDF-a Denis Martinčić, Diego Kos i Robert Crevatini potpisali su danas u Puli predizborni Sporazum o postizbornoj suradnji u gradu Puli.
Kako je rečeno, potpisom sporazuma te su se tri stranke složile da će na lokalne izbore izići samostalno te da neće ulaziti u bilo kakve saveze ili koalicije s IDS-om, HDZ-om, DC-om ili bilo kojom strankom desne orijentacije. Nakon izbora za Gradsko vijeće, kako stoji u sporazumu, SDP, HNS i IDF utvrdit će načela poslijeizborne suradnje i sastaviti koalicijsku vlast u Puli.
dakle, teta crevatini je žena roberta crevatinija (evo linka na Politopediu), stranačkog čovjeka delbjankovog IDF-a, strančice otpadnika koja je bila prvi ‘spin-off’ kojim je SDP nastojao minorizirat i rastrojit jakovčića i ids. i eto, danas -2013 – privatno poduzeće supruge stranačkog čovjeka angažira se u poslu ministarstva financija, bez javnog natječaja

New Report

Close