Počela bitka za ADSL u Zagrebu (objavljeno 12.03.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Počela bitka za ADSL u Zagrebu (objavljeno 12.03.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

samo nek se oni tuku u zagrebu…. i dalje ce t-com voditi svuda okolo. nazalost zg je jedini interesantan svim operaterima i firmama,a ostatak hr se zapostavlja. optima prica bajke,jos uvijek nisu dostupni niti u osijeku dalje od centra…
da svi ti alternativni operateri stvarno zele zaraditi,dogovorili bi zajednicko ulaganje,i po cijeloj hr provukli optiku,a ne ovako svako po malo bakra…to im se definitivno nece isplatiti. a onako bi za cas izbacili zastarjeli t-com iz trke,ili bi i njih natjerali na velika ulaganja(u to cisto sumljam,oni su ovamo dosli izvuci a ne uloziti).
pogotovo kad se uzme da su im cijene 10-20 kn nize od t-comovih,kojeg vecina korisnika bez obzira na cijene ipak vise cijene i koji ima ime,brand..a svi znamo da se to naplacuje.
to sve nije nikakva konkurencija,ni po kvaliteti ni po cijenama

Svaka čast. Samo naprijed. Optima, H1, vodaphone….Kada bi hrvatski građani barem jednom u povijesti bili osviješteni masovno bi bojkotirali T com iz razloga koje nije potrebno nabrajati. Nažalost, nemoguće ali dok postoje snovi nade još uvijek ima.

Drugarski pozdrav

New Report

Close