Pobuna protiv novih zdravstvenih iskaznica – Vratite hrvatska obilježja na hrvatske dokumente

Naslovnica Forum Komentari članaka Pobuna protiv novih zdravstvenih iskaznica – Vratite hrvatska obilježja na hrvatske dokumente

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ROFL … znao sam 😀 A sada bez šale: čestitke dizajnerima na odlično odrađenom poslu. Rijedak primjer smislenog dizajna kod nas.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Isto je bilo i sa vozačkim dozvolama uz izostanak bilo kakvog dizajna!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

reforme u punom pogonu

Jako mi je bitna ova tema buduci da svaki dan barem 2 sata provedem gledajuci u tu iskaznicu. Cak bitnije od registracijske plocice u koju gledam dnevno samo sat vremena.

stvarno se podjele vrse konstantno. sada samo cekam da sdp proglasi vodu za pice koja je proustaska i onda cemo imati zaokruzen zivot s pritiskom krivnje cak i kada pijemo vodu.
a ne razumijem da se u ovoj besparici sada trose novci na ovakve stvari osim da neki lobiji i dalje zele biti van krize i zaradjivati na glopistima kao sto je promjena vizualnog identitea, naravno uz novi koji nema hrvatska obiljezja.


…a ne razumijem da se u ovoj besparici sada trose novci na ovakve stvari osim da neki lobiji i dalje zele biti van krize i zaradjivati na glopistima kao sto je promjena vizualnog identitea, naravno uz novi koji nema hrvatska obiljezja.

Najbitnije je da nema hrvatska obiljezja,a svakog onog tko mase takvim obiljezjima prijavit za govor mrznje jer samo Ustase pokazuju hrvatska obiljezja. Tanka je linija izmedju pokazivanja hrvatskih obiljezja i ustaskog pozdrava.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

a ja počinjem skupljati potpise pod naslovom “vratite hrvatske riječi na hrvatske podneske” protiv prosvjednika koji upotrebljavaju riječi “peticija” i “dokument” umjesto “podnesak” i “isprava” i još se pritom usuđuju pretvarati da su domoljubi.

New Report

Close