Po osobnu iskaznicu uskoro bismo mogli ići u poštu

Naslovnica Forum Komentari članaka Po osobnu iskaznicu uskoro bismo mogli ići u poštu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dakle ne može drugačije nego iz krajnosti u krajnost.
Naime izdavanje svih osobnih dokumenata potrebno je decentralizirati(os.iskaznice, vozačke dozvole, saobračajne dozvole,putovnice)na opčinsku razinu obzirom da je potrebna određena stručna osposobljenost pa bi to bilo jeftinije odnosom na broj opčina i poštanskih ureda, a ne da se sve svodi na Petrinjsku ili Henzlovu, pa se tamo hodočasti iz svih krajeva RH. Koda da nema postojeće tehnologije, i koda smo još uvijek u kamenom dobu.

Inaće u Nizozemskoj i Belgiji se na tim razinama os dokumenti mogu dobiti i zamjeniti već cca 25 god, a kod nas se o tome razmišlja tek o uvođenju 2018.
Moglo bi se isto provest već u roku cca 6 mjeseci, ako treba mjenjat zakon, pa što nije zakon Sveto pismo da ga samo dragi Bog može promijeniti.
Koliko smo tromi u promjeni bilo ćega upravo je nevjerojatno, koda da smo besmrtni, to se najbolje vidi po e-uputnicama, itd.
Pogotovo kada Linić i još neki tvrde da poboljšanja neće biti daljnjih 10 tak godina, pa zar ti ljudi stvarno misle da će živjeti dovjeka i da su besmrtni, ako treba promjena daj ih odmah , a ne za 2, 5 10 god., jako utješno.

Pa i hrvatska je oslobođena za 4-5 god, a mi obićne birokratske promjene nismo u stanju uvesti u roku od par mjeseci, SRAMOTA.

Nemamo ništa protiv.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close