Pipunić popustio i pristao prodati šećeranu Zadri

Naslovnica Forum Komentari članaka Pipunić popustio i pristao prodati šećeranu Zadri

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Iz priopcenja Secerane Osijek:

“Prema tome, interes za Tvornicu šećera Osijek d.o.o. postoji u zadnjih nekoliko godina, a između ostalog interes je i iskazao Viro d.d., odnosno glavni dioničar Vira i Sladorane g. Marinko Zadro. Potvrđujemo da postoji obostrani interes, međutim, opovrgavamo tvrdnju da je konačni dogovor postignut.

..netko se fino iskrcao danas…

Gdje ima dima ima i vatre. Čak je nebitno je li prodao ili nije. Najvažnije jest da je posebno IPKK i sam VIRO na ovim cijenama ekstremno podcijenjen.

“Teško im se nosit sa inozemnom konkurencijom..” – a majke ti… jel bi trebalo biti još ovaca u ovoj selendari kod kojih prolaze ovakve socijalističke parole??
Pa šećerane su odavno raspoređene po regiji upravo zbog toga što je transport najveći trošak u cijeni, a kamo li šećer iz Francuske udaljen ni manje ni više nego 1000 km!!
S druge strane ako je Francuska izgovor za ne-konkurentnost naših šećerana čime je to najskuplji šećer u EU, proizveden u Francuskoj konkurentan našem šećeru – cijenom, kvalitetom? Biće time što nema peračine love uzduž i poprijeko..

Iz Vira su objavili da “Zadro svojom privatnom firmom” ima interes za D-vino. U HRV uopće nema kontrole ovakvih direktora koji pored glavne imaju još jednu ili više privatnih firmi, novac se prenosi po željama u svim smjerovima.
Samodol je tako raskrinkao Miličića iz DLKV a oni su eliminirali Samodola koji je sve lijepo opisao jer su političari bili spregnuti s Miličićem i čuvali svoj dio. A takvih slučajeva imaš možeš lopatam bacat.

New Report

Close