Pierre Matek najbliži Hanfi, od stare ekipe ostaje Šulenta

Naslovnica Forum Komentari članaka Pierre Matek najbliži Hanfi, od stare ekipe ostaje Šulenta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne razumijem sto bi nekoga tko je uspjesan i neovisan dovelo na celo HANFE? Kako u Hr uopce dovesti kvalitetne kadrove u drzavnu upravu? Nije u pitanju placa nego pritisci, kompromisi i uopce selekcija ljudi s kojima se nesto treba odraditi. Jako jako tesko. Vjerojatnije je da svaka politicka nomenklatura dovede svoje pazeve koji su uhljebljeni na neko vrijeme. Rezultate ionako nitko ne ocekuje….

Sto se tice Glass-Setagall acta na Hr nacin- to je nonsens- taj problem ne postoji. Jer u Hr nema investicijskog bankarstva koje bi se odvajalo od icega (komercijalnog bankarstva, osiguranja i sl.).

BigBoffin

hahhaha, koje velike priče oko nepostojećeg tržišta. Ispada ko da smo Amerika, a ne uništeno balkansko dvorište. Vic svih viceva je da bi možda Šulenta mogao ostati. Bio je odgovoran upravo za ono područje koje je najviše uništeno Hanfinim načinom rada. Nevjerojatno, ali to je izgleda jedino realno u ovom društvu u kojem svaka budala može uništavati tržište kako mu se svidi. Nakon njega će doći neki novi “stručnjak” koji će iskoristiti mandat da svojim gazdama posloži priču i idemo dalje, kolo se vrti.

New Report

Close