Paušal će u Dubrovniku rasti na 750 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Paušal će u Dubrovniku rasti na 750 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo je nova pljačka uhljeba koja će nam turizam učiniti još nekonkurentnijim.

ovo je nova sramota vlade koja živi od pljačke naroda! izmjenama zakona hdz i plenković omogućili su gradovima da paušal sa 300 kn dignu do suludih 1500 kn! i to po krevetu !!! 500%!!!!!
još jedan pokazatelj pljačkaškog mentaliteta vidi se u tome da su sve objekte stavili u isti rang, neovisno o kategorizaciji, tj. i oni sa 3* plaćaju isti paušal kao i objekti koji imaju 4* ili čak 5* iako ovi s više zvjezdica imaju i po 3-4x više cijene i zaradu od objekata sa 3*!
paušal je samo skraćeni postupak obračuna poreza u obliku paušala gdje zahvaljujući plenkoviću sada isti godišnji paušalni porez plaća i onaj koji po krevetu (3*) zaradi godišnje npr. 2.000 kn i onaj koji zaradi 10.000 kuna (5*)!

Niti je pljačka, niti je sramota. Razina poreza će i dalje biti 1-2%-sramota je koliko je to malo! Okrenite se licemjeri oko sebe i pogledajte koliki su porezi sirotinje na njihovim plaćama! Može vas biti stid!

Ili još gore kakva je glad u Africi. Pola prihoda za glad u Africi a pola za mir u svijetu jel tako kuki?

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close